Povestea publicării reuşite a unui anunţ în ziarul local

V-am povestit într-un articol anterior că sunt director de resurse umane la o prestigioasă firmă de panificaţie din Bacău care,  se confruntă cu o lipsă acută de personal. Având în vedere că producţia a crescut,  aveam nevoie de 50 de oameni. Fiindcă ne-a fost foarte greu să îi găsim, am decis că cea mai bună soluţie este să dăm anunturi în ziare, mai exact în Ziarul Deşteptarea Bacău, un ziar citit de foarte multă lume din judeţ.

După ce secretara mea a conceput anunţul, am decis să îi contactez telefonic pe cei de la Best Media. Eram sigură că prin intermediul lor am să reuşesc să  public anunţul rapid şi astfel să găsesc personalul necesar. Astfel,  am luat legătura cu  Barbu Florentina la numărul de telefon  0722.554.020. După ce am discutat şi mi-a explicat despre cum publici anunţuri în ziare, i-am trimis textul anunţului la adresa de email: e-mail: florentina@anunturi-ziare.ro.

logo

Imediat ce aceasta a primit email-ul meu, s-a ocupat de publicarea anunţului în ziarul Deşteptarea şi la câteva zile de la publicarea anunţului în ziar, am primit zeci de cv-uri pe mail. Dintre acestea le-am selecţionat pe acelea pe care le-am considerat relevante şi în urma interviului pe care l-am organizat, am reuşit să angajăm cele 50 de persoane de care avem nevoie.

Sunt foarte fericită că am găsit cea mai bună soluţie şi că am reuşit să dăm anunţ în ziar prin intermediul Best Media. Astfel am soluţionat o problema presantă care ne împiedica să ne desfăşurăm activitatea în cele mai bune condiţii.

De aceea,  vă sfătuiesc pe toţi cei care vă confruntaţi cu astfel de probleme să apelaţi la Best Media. Prin intermediul celor de la Best Media puteţi publica anunţuri de angajare foarte rapid contactând-o pe Florentina Barbu la numărul de telefon sau email-ul de care am amintit mai sus. Publicând anunţ într-un ziar local veţi reuşi să rezolvaţi o astfel de problemă rapid şi la fel de uşor precum am reuşit şi noi.

Cu acest articol ce este rodul imaginației mele particip la concursul de creativitate de pe bloghub.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.