Cărți science fiction găsiți în Prăvălia cu Cărți

Sunteți pasionați de science fiction? Vă place să vă relaxați în timpul liber citind cărți science fiction? În acest caz,  cred că invitația pe care vreau să vă o fac astăzi,  o să vă bucure mult. Vreau să vă invit să vă așezați comod în fața pc-lui sau laptop-ului,  și apoi să intrați de pe google direct în Prăvălia cu Cărți. De ce vă fac o asemenea invitație? Deoarece aici veți descoperi o gamă variată de cărți science fiction.

Untitled

Cărțile science fiction scrise de autori români, dar și cele scrise de autori străini vă așteaptă în această prăvălie cu totul specială pentru a le cumpăra. Astfel,  ele vor avea șansa să vă încânte cu poveștile ce se ascund în paginile lor.

Cartea Vortex  de exemplu, scrisă Robert Charles Wilson, abia așteaptă să fie cumpărată pentru a vă încânta cu povestea ce se ascunde între paginile ei. Vortex este romanul care încheie trilogia ce a început cu Turbion. Acesta spune o poveste foarte interesantă plină de mister care cu siguranță vă va captiva de la primele pagini.  Este o trilogie care a câștigat Premiul Hugo.

Untitled

Dacă vă doriți să citiți povești cu umor și ironie, cu întâmplări, fantasmagorii, vise și peripeții, atunci vă propun să căutați în prăvălie, romanele Armata moliilor, La galop prin piramidă și Înfruntarea nemuritorilor, romane ce fac parte din seria Taravik. Cu  ajutorul personajelor principale Taravik și Kostik veți lua parte la întâmplări nemaiauzite și pățanii nemaipomenite.

Untitled3

Untitled4Untitled2

Datorită gamei variate de romane science fiction pe care pravaliacucarti.ro vi le pune la dispoziție, timpul vostru liber îl veți putea petrece foarte frumos de acum înainte, descoperind cu fiecare carte pe care o veți citi, o nouă poveste fascinantă. De aceea vă îndemn ca ori de câte ori vă doriți să evadați din cotidian, să uitați puțin de griji și de nevoi, să intrați în Prăvălia cu Cărți și să vă cumpărați o nouă carte captivantă. Lectură plăcută vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.