Un nou început

10409006_723336147703627_2847256941351532598_n

Astăzi se împlineşte o săptămână decât am devenit parte a echipei eBloguri şi trebuie să recunosc că a fost o săptămână interesantă. Mă bucur că fac parte din această echipă care are planuri mari şi care pune suflet în tot ceea ce face. Mă bucur că am două rubrici în care public articole care observ că trezesc interesul celor care le citesc. Îmi doresc ca în fiecare zi împreuna cu echipa eBloguri să demonstrăm că suntem o platformă care este şi va fi mereu alături ceilalţi pentru a le oferi sprijin şi informaţii pe care să-i ajute într-un fel sau altul.

De ce am ales eBloguri? Fiindcă că este o platformă altfel, cu oameni deschişi care ştiu foarte bine ce vor, vor să îi sprijine pe ceilalţi, să-i promoveze, arătându-le astfel că le apreciază munca şi efortul depus pentru a scrie articole care mai de care mai interesante.

Ce îmi doresc? Îmi doresc ca împreună cu întreaga echipă să realizăm ceea ce ne-am propus şi să câştigăm încrederea a cât mai mulţi pasionaţi ai scrisului. Fiecare articol pe care îl scriem, îl scriem cu mare drag şi de aceea ne bucurăm pentru fiecare apreciere sau comentariu pe care îl primim. Aşa că îmi doresc să scriu articole sper eu interesante care să fie apreciate şi care să primească comentarii care mai de care mai frumoase. Fiecare comentariu primit, fie care opinie din partea celorlalţi o iau ca pe o lecţie de viaţă. Cât trăim învăţăm, unii de alţii,iar acest lucru ne ajută să evoluăm frumos.

Ştiu că împreună cu echipa eBloguri zi de zi vom învăţa câte ceva folositor de ceilalţi, iar acest lucru ne va ajuta să devenim mai buni şi mai deschişi la nevoile celorlalţi.  Vă invit să citiţi un interviu cu echipa eBloguri pentru a ne cunoaşte mai bine, interviu  care sper să vă facă plăcere.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.