Despre mine…..

Sunt o persoană veselă, plină de viaţă, sinceră, ambiţioasă, prietenoasă. Sunt o persoană care a înţeles că nimic nu e întâmplător în viaţă, că există o lege a compensaţiei. Dacă viaţa îţi ia ceva, întotdeauna îţi dă în schimb altceva mult mai valoros, decât ceea ce ţi-a luat. Fiecare bucurie sau durere din viaţa noastră, are menirea de a ne forma ca oameni, deşi noi nu înţelegem acest lucru decât mult mai târziu. Sunt o persoană care a înţeles că viaţa nu-ţi oferă întotdeauna ceea ce-ţi doreşti, ci ceea ce-ţi este dat să primeşti. Cu toate acestea recunosc ca viaţa este frumoasă aşa cum e, cu bune şi rele, şi încerc să multumesc vieţii pentru tot ceea ce mi-a oferit până acum şi pentru ceea ce-mi va oferi de acum încolo. Sunt o persoană care speră, luptă şi visează.

14 răspunsuri

 1. Marius spune:

  Cerere de oferta – Advertoriale

  Buna ziua,

  Doresc sa achizitionez unul sau mai multe advertoriale (scrise de dvs. sau de catre echiapa noastra) pe site-ul dvs. http://irina.ebloguri.ro/ pentru unul sau mai multe site-uri de jocuri pentru copii.
  Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, la ce preturi si daca se poate face plata prin paypal.

  Va multumesc,
  Munteanu Marius

 2. Bogdan Constantin spune:

  Salut,

  Ma numesc Bogdan Constantin si lucrez la LemonWeb. Te contactez in legatura cu site-ul tau.

  Sunt interesat intr-o posibila colaborare de tip guest post, advertorial sau alte variante ce pot contine link catre unul dintre website-urile de care ne ocupam.
  Sper sa gasim o solutie.

  Adresa mea de e-mail este bogdan.lemonweb@gmail.com

  Multumesc,

  Bogdan

 3. bitumihai spune:

  Salut,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.
  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.
  Pentru a-ti putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO – Mediapress Advertising

 4. Dan Caragea spune:

  Prima dată mulțumesc pentru încredere! Totuși sunt nedumerit, referitor la ce ai spus mai sus. Probabil că, într-adevăr, nimic nu este întâmplător în viață și o compensație vine mai devreme sau mai târziu. Dar dacă tot vine cândva, de ce mai trebuie să sperăm, să luptăm sau să visăm? Compensația ar trebui să urmeze oricum, după faptele și acțiunile noastre.
  P.S. Crezi că visele neîmpărtășite cu altcineva se compensează vreodată?

  • Compensatia nu vine neaparat dupa fapte, compensatia poate aparea si din momentul in care ti-a fost scris sa apari pe aceasta lume. Este o compensatie care iti permite sa speri, sa lupti, sa visezi. Iti permite sa te bucuri de darul minunat numit viata. Nu, alea nu se pot compensa niciodata, dar asa e viata.

 5. Hello! Thanks for following my blog! I am glad to get into yours, too!
  Cheers,
  Viviene 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.