Chei privind organizarea unui dressing mic

Cu toții avem nevoie de spațiu pentru depozitarea hainelor și accesoriilor. De obicei le punem în șifonier, dar nu ar fi grozav să le așezi într-un dressing în care fiecare dintre articol vestimentar și accesoriu are propriul spațiu?

Nu ai nevoie de spațiu mare pentru a crea un dressing. O parte dintr-o cameră în uz sau propriul dormitor, dacă este mare, poate fi suficientă pentru a crea un dressing mic și practic, dacă planifici interiorul în mod corespunzător. Vrei să afli cum să faci asta?

Iluminare bună

O iluminare bună este esențială dacă nu vrei să pierzi timpul căutând ceea ce ai nevoie. Dacă nu ai fereastră în dormitor, poți pune spoturi pe tavan pentru a lumina interiorul dulapului fără a crea umbre. De asemenea, poți monta spoturi în interiorul dulapului, care să se aprindă când deschizi ușile. În acest fel, nu va trebui să îți faci griji atunci când va trebui să cauți ceva în timp ce partenerul tău doarme.

Accesorii pentru organizarea articolelor de îmbrăcăminte

Pentru a planifica distribuția unui dressing este necesar să știi ce fel de articole de îmbrăcăminte, accesorii și obiecte ai. Deoarece ceea ce trebuie să depozitezi va determina nu numai distribuția cea mai potrivită, ci și sistemele pe care trebuie să le folosești pentru organizarea lucrurilor.

Barele sunt necesare în fiecare dressing pentru a atârna pantaloni, cămăși, rochii, jachete și paltoane. Cu toate acestea, dacă ai mai multe haine păturite, lucrul logic va fi să aloci mai mult spațiu rafturilor și sertarelor. Înțelegi acum de ce este necesar să clarifici ce tipuri de haine ai?

Trebuie să alegi umerașele potrivite pentru îmbrăcăminte, să așezi în mod ordonat hainele pe rafturi și să folosești un sistem vertical de sertare. Și dacă dressingul are colțuri puțin accesibile sau adâncime mare, să folosești sisteme care pot fi scoase, astfel încât nimic să nu îți scape din vedere.

Coșurile, cutiile și separatoarele sunt, de asemenea, accesorii care sunt foarte practice pentru organizarea și menținerea dulapului în ordine. Poți depozita hainele din alte anotimpuri în cutii, poți folosi coșurile pentru eșarfe, mănuși și pălării și separatoarele pentru a organiza curele sau bijuterii, printre altele.

Spațiu pentru genți și încălțăminte

În plus față de paltoane, pantaloni și rochii, ai nevoie și de un spațiu în acest mic dressing pentru pantofi și genți. Dacă spațiul nu este o problemă, le poți plasa pe primele pe rafturi ușor înclinate sau opta pentru soluții retractabile din material pe care le poți agăța de orice bară din dressing.

O altă idee pentru organizarea pantofilor este așezarea de cutii în zona inferioară a dressing-ului. Dacă optezi pentru acest sistem, trebuie să cauți cutii cu flip top, pentru a nu muta toate cutiile atunci când îți dorești o anumită pereche de pantofi

Ce se întâmplă cu gențile? Poți folosi rafturile dressing-ului pentru a avea la îndemână gențile de sezon sau cele pe care le utilizezi cel mai mult. Pentru a le menține într-o poziție verticală și a le împiedica să cadă când iei una din ele, poți folosi separatoare.

În cutii mari plasate în zona superioară a dressing-ului le poți pune pe cele mai mici  și pe cele dintr-un alt sezon. Poți, de asemenea, să le agăți de cârlige speciale pe una dintre barele din dressing. Alege bara la care ajungi cu ușurință.

Acum că ai aflat cum poți profita de un dressing mic, îți recomand să mergi la shopping.

După ce îți organizați dressing-ul, vezi ce articole vestimentare îți cam lipsesc.

Dacă la capitolul rochii nu stai foarte bine, îți poți alege o rochie damă de pe Felamo.com.

 

Spor la organizare și la cumpărături îți doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.