TOP 3 deserturi care sunt pe gustul copiilor

Cine ar putea să reziste unui desert? Nici măcar adulții nu se pot abține când vine vorba de dulciuri, dar copiii! Deși trebuie ca orice dulce să fie consumat în cantități moderate, uneori este foarte greu să punem frână poftei de a savura aceste delicii culinare. Și cum cei mici ne cer destul de des dulciuri, trebuie să ne gândim la diverse variante de a le face pe plac.

Iată un top al deserturilor pe care orice copil le-ar mânca cu bucurie:

  1. Tortul

Când vine vorba mai ales de zile de naștere, tortul este nelipsit. Cu un design deosebit, cromatică variată și sub forma personajelor preferate, tortul este, poate, prăjitura preferată a copiilor. Dacă vrei să îi faci celui mic o surpriză dulce, comandă torturi online de la Cofetăriaarmonia, poți alege dintre o varietate de sortimente pe cel mai potrivit pentru el. Orice ar fi, tortul este și va rămâne întotdeauna în preferințele noastre, deoarece îl asociem cu bucurie, sărbătoare, ori revederea cu oamenii dragi din viața noastră.

2. Tarta cu fructe

Tarta cu fructe reprezintă un desert delicios și mult mai sănătos, datorită conținutului mai scăzut de zahăr decât cel din prăjiturile cu creme și topping-uri. Având în vedere că adăugăm și fructe în compoziția prăjiturii, vom reuși să îl convingem pe cel mic de faptul că fructele sunt la fel de delicioase și colorate ca și prăjiturile cu cremă. Fiind foarte simplu de realizat, această tartă poate fi decorată cu ajutorul copiilor, care pot presăra fructe pe deasupra blatului și astfel se vor simți implicați în procesul de gătire. Există o varietate de rețete de tarte, iar în funcție de preferințele copilului tău, puteți face voi propria rețetă de prăjitură.

  1. Brioșele

Cine nu iubește celebrele “cupcakes”? În diverse forme jucăușe, cu ornamente inedite și cu multă voie bună, aceste micuțe prăjiturele fac deliciul copiilor. Sunt foarte ușor de realizat, tot ce trebuie să ai la îndemână sunt formele de copt. Poți opta pentru rețete de brioșe cu fructe, cu nuci, chiar și cu griș, în funcție de preferințele copilului tău. Cert este că și dacă vrei să îl convingi să mănânce un anumit aliment, îl poți păcăli pe cel mic introducând alimentul în rețeta de brioșă. Astfel, el nici nu va realiza ce îi dai să mănânce și poate vei avea și surpriza să fie plăcut surprins de gust. Merită să încerci!

Stim cât de mofturoși sunt copiii, în general, atunci când vine vorba de mâncare. Cu toate acestea, deserturile sunt preferatele lor! Pe lângă gustul delicios, desertul induce și o stare de bine, de sărbătoare, iar copilul tău se va bucura de fiecare bucățică de dulce pe care o va mânca. Rămâne la latitudinea ta ce tip de rețete vrei să abordezi, iar dacă nu esti vreo maestră într-ale gătitului, sunt extrem de multe cofetării, patiserii, gata să fie la dispoziția ta și să îți prepare cele mai alese dulciuri pe care să i le oferi copilului tău. În acest fel, toată lumea va fi mulțumită.

 

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Mihaela spune:

    Da da, sunt cele mai bune!

  2. Daniela spune:

    Foarte bune deserturile, multumesc pentru postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.