Vă doriți sărbători de poveste? Închiriați un Moș Crăciun cu experiență!

Se apropie cu pași repezi cea mai frumoasă lună din an, luna cadourilor, a suprizelor minunate făcute de Moșul cel de poveste, care vine în fiecare an să ne bucure sufletele.

Nu știu ce credeți voi, dar eu #credinmoscraciun, cred în acel bătrânel simpatic care vine de departe pentru a ne umple casa de lumină și de multă bucurie.

Cu toții îl așteptăm cu mare nerăbdare, dar mai ales copiii, deoarece știu că Moșul le aduce an de an cadourile mult dorite.

Nu mai este mult până va sosi Moș Crăciun. De aceea, dacă nu ați reușit să luați legătura cu el, vă recomand să intrați pe inchiriazamoscraciun.ro pentru a nu-i dezamăgi pe cei mici.

Aici veți descoperi o echipă care știe cum să-l găsească pe Moș Crăciun pentru voi. De fapt, ei vă vor pune în legătură nu cu un domn simpatic deghizat în Moș Crăciun de Sărbători, ci cu un Moș Crăciun deghizat în domn simpatic în restul anului.

Copiii voștri se vor întâlni cu un Moș Crăciun autentic, cu barbă albă naturală, care nu va fi ocupat să se întâlnească cu aceștia.

Dacă vă doriți un Moș Crăciun autentic, închirierea sa este soluția perfectă. Un Moș Crăciun la fel ca odinioară, disponibil special pentru copiii voștri, în orice zi a lunii cadourilor, va fi perfect pentru a vedea fericirea pe chipul celor mici.

Dacă nu ați crezut că există cineva care să-l găsească pe Moșul cel perfect, ei bine aflați că există. Echipa Agenției de Casting se va ocupa de găsirea omului perfect pentru un așa rol important.

Un asemenea rol nu poate fi interpretat decât cu precizie, finețe, dar și imaginație și multă emoție. Echipa Agenției de Casting crede în Moși carismatici, veseli și plini de farmec, cu foarte mult lipici la copiii cuminți și nerăbdători.

Moș Crăciunul care la voi va sosi va avea barba albă și zâmbet cald. Va zâmbi cu drag copiilor la serbare, vă va zâmbi vouă, părinților dar și bunicilor. Va zâmbi tuturor celor care îl vor întâmpina cu brațele deschise.

Moș Crăciun va veni acolo unde va fi chemat. Dacă la serbare îl veți chema, va asculta cu atenție toate poeziile, poveștile, cântecelele și colindele piticilor nerăbdători să vadă ce are cel mai simpatic bătrânel în tolba sa. Apoi cadouri multe le va oferi, ajutându-i să păstreze amintiri minunate în sufletul lor pur.

De vreți acasă să-l chemați, de-ndată va fi veni cu tolba plină de cadouri. Nu va mai trebui să apelați la vreun vecin sau prieten. Apelând la servicii de specialitate vă veți putea bucura de un Moș Crăciun cu barbă naturală sau altfel spus, un Moș Crăciun cu plete dalbe…adevărate.

Timpul trece cu repeziciune, copiii cresc, însă amintirile rămân. Bucurați-vă de un Crăciun ca în povești, cu un Moș Crăciun cu plete dalbe, cu spiriduși pricepuți și brad împodobit frumos.

Să nu vă temeți că Moșul va face vreo greșeală sau că se va fâstâci din cauza vârstei. Se pricepe de minune să discute cu cei mici și va fi dornic să-i cunoască. Îi va descoase imediat și se va convinge dacă ei au fost cuminți ori ba.

Important este să-l contactați din timp, ca să vă treacă pe lista sa lungă care se cam umple rapid. De veți lua legătura imediat cu cei însărcinați să-l pună la treabă, totul se va rezolva.

Aceștia îi vor dilata timpul, îi vor face loc în agendă pentru o vizită magică în casa voastră. În plus, îi vor curăța Moșului hainele de praful de pe horn, îi vor lustrui ghetele, îi vor cizela barba, îi vor aranja pletele dalbe, pentru a-l pregăti cum se cuvine de întâlnirea cu cei mici, mari iubitori de cadouri și de surprize.

Nu uită nici de Spiriduși, ajutoarele de nădejde ale Moșului. Ele au un rol foarte important având în vedere că-l ajută pe acesta să nu se dezechilibreze când urcă scările, îi țin și sacul greu.

V-am spus de toate. Nu știu dacă v-am convins, dar sper că da, fiindcă cei mici ai casei merită să aibă parte de Sărbători de poveste cu un Moș Crăciun autentic care să se transforme într-o amintire minunată a copilăriei.

Rezervați-vă o întâlnire cu Moșul cel simpatic, căci o astfel de întâlnire nu trebuie sub nicio formă ratată! Sărbători Fericite să aveți!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.