Vrei o casă? Case Mexi ți-o construiește în 90 de zile

Dintotdeauna mi-am dorit o casă, o casă pe pâmânt, cu o grădină mică plină cu flori. Din păcate, dorința nu mi s-a îndeplinit. Și am acceptat asta.

În aceste vremuri de răstriște nu poți să ai pretenții foarte mari. Trebuie să accepți ceea ce ți se oferă și să te bucuri de fiecare clipă, căci de ce ai parte azi, s-ar putea să nu mai ai mâine.

Prin urmare, m-am resemnat și mi-am acceptat destinul. Se pare că îmi este dat să trăiesc la bloc, între patru pereți. Dar nu mă deranjează. La urma urmei, nu contează unde trăiești, ci pe cine ai alături de tine pe drumul vieții. Și din punctul acesta de vedere mă pot considera o persoană norocoasă.

Prin urmare, pot spune că nu mai am nevoie de nimic, ci doar de sănătate, căci doar ea îmi poate permite să mă bucur de cei dragi de alături.

Și chiar dacă dorința mea știu că nu se va îndeplini, vreau ca tu, cel care citești aceste rânduri și îți dorești o casă, să știi că în aceste vremuri nu tocmai roz, ai ocazia să-ți îndeplinești dorința.

De fapt, dacă intri pe CaseMexi.ro ai șansa să descoperi mai multe informații despre o echipă tânără care se poate ocupa de proiectul casei tale și ți-o poate construi în doar 90 de zile.

Și știi ce este mai important? Faptul că îți poate construi la cheie o casă ieftină, din materiale de cea mai bună calitate.

Case Mexi reușește ceea ce foarte puține firme reușesc în prezent. Aprinde flacăra speranței în sufletul celor care vor o casă de calitate, care să le ofere confort și siguranță.

Este adevărat. Case Mexi este o echipă și pentru oameni ca mine. Și eu aș putea apela ei, dar nu vreau să vorbesc de mine, ci de tine, visătorului cu ochii deschiși.

Sunt sigură că acum ai început să visezi la casa ta. Aceasta poate fi o casă cu parter, o casă cu mansardă, o casă cu etaj, o casă sub 120 metri pătrați, o casă medie între 120-160 metri pătrați sau peste 160 metri pătrați.

Alegerea îți aparține. Ea depinde mult de banii pe care crezi că îi poți investi în căminul tău. Indiferent de alegerea ta, să știi că vei face o investiție înțeleaptă pe care nu o vei regreta niciodată. Și îți spun și de ce.

Case Mexi construiește case pe structură metalică care au câteva avantaje ce-i fac pe cei care află de ele să nu se gândească de două ori înainte de a încheia un contract de colaborare cu această firmă.

După cum ți-am spus de la bun început, Case Mexi construiește case în doar 90 de zile. Timpul de execuție a unei case este redus, deoarece structura structura metalică se execută într-un timp mult mai scurt ca cea clasică. În plus, fiindcă profilele sunt etichetate corespunzător, preasamblarea acestora se face simplu și rapid cu ajutorul șuruburilor speciale.

Asta înseamnă că montajul structurii pe fundație este mai scurt. În doar 3 luni casa este gata la cheie.

Pe lângă asta, coeficientul termic este unul superior. O casă cu pereți de tip Mexi dispune de o izolație foarte bună, pierderea de căldură fiind de doar 0.169W/m2k față de o construcție de cărămidă tencuită pe ambele părți. De asemenea, are și o izolație fonică foarte bună.

Iar dacă vrei să te bucuri de o casă cu suprafețe interioare utile mai mari, Case Mexi reprezintă soluția perfectă, deoarece o casă pe structură metalică Mexi va avea suprafețe cu 10%  mai mari decât o casă pe structură clasică.

Pereții săi vor fi perfect drepți, va avea rezistență sporită la cutremure, nu se va face risipă la materiale, ți-o vei putea face oricând (structurile metalice pot fi montate în orice anotimp), fundația sa va fi una redusă, iar raportul calitate/preț va fi unul excepțional.

Ce să-ți spun, te invidiez. Dacă apelezi la specialiștii de la Case Mexi te vei bucura de o casă așa cum probabil nici în vis nu ți-a apărut. Te sfătuiesc să profiți de această ocazie și să-ți construiești un cămin pe cinste.

Dacă vrei să faci o investiție înțeleaptă, Case Mexi reprezintă cea mai bună soluție pentru tine.  Investește acum și bucură-te de o casă rezistentă pe termen lung.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.