În toamna 2018 se poartă salopetele tip working

În această toamnă, salopetele stil „working” revin în forță. Fashionistele deja s-au mândrit cu ele primăvara trecută, iar vara care tocmai a trecut, utilizatorii de instagram s-au alăturat acestei tendințe care se pare că se impune în forță.

Salopetele reprezintă unul dintre cele mai confortabile și versatile articole vestimentare din garderoba noastră. Sunt perfecte pentru orice sezon al anului, pentru zilele lucrătoare și, de asemenea, pentru ocazii mai speciale. Sezon după sezon, acestea intră complet în garderoba noastră sub forma celor mai recente tendințe. Deși în vară 2018 au invadat străzile în varianta mai de vară, mai vaporoasă, cu bretele și printuri diferite, în această toamnă o vor face în versiunea mai „working”.

Aparent, este un articol vestimentar care pare să nu ne favorizeze, dar combinat în mod corespunzător, cu centură în talie sau accesoriile perfecte, devine un articol vestimentar dintre cele mai „trendy” care favorizează atât femeile înalte, cât și pe cele scunde.

Salopetă working cu accesorii pline de culoare 

O variantă foarte potrivită este să combinați o salopetă stil „working de culoare bej cu niște încălțări roșii. În acest caz pot fi o pereche saboți roșii. O altă idee este să alegeți o geantă în nuanțe extravagante sau niște cercei maxi colorați.

Ținută cu salepetă potrivită pentru ieșit în oraș

Puteți combina salopeta cu o pereche de pantofi sport și o bandulieră. Este o combinație perfectă pentru ieșit în oraș. Salopeta working este un articol vestimentar dintre cele mai fresh în sezonul de vară și chiar și toamna și iarna,dacă este combinată corespunzător.

Dacă de exemplu, optați pentru o salopetă într-o nuanță cafea cu lapte, combinând-o cu accesorii în nuanțe maro creați un echilibru foarte elegant.

Încercați să optați pentru un accesoriu cu print leopard. Puteți opta pentru o pereche de pantofi sport cu un astfel de print.

Ținută minimalistă clasică

Alegeți o salopeta working albă și combinați-o cu o pereche de pantofi cu toc negri. Veți crea un contrast foarte modern.

Ținută îndrăzneață, neconvențională

Toamna aceasta se poartă ținutele îndrăznețe, neconvenționale. Puteți opta pentru o salopetă working cu fermoare aurii decorative, lungi de sus până jos. Poate fi o ținută îndrăzneață și inovatoare.

În simplitate stă secretul 

Alegeți o salopetă working minimalistă și combinați-o cu niște sandale plate și niște ochelari de soare. O salopetă working albă este perfectă pentru a scoate în evidență bronzul estival cu care vă veți putea lăuda la serviciu după perioada de concediu.

Un plus de coloare

Dacă nu vă plac nuanțele clasice pământii, kaki sau culorile neutre, dacă nu vă place să purtați ce poartă toată lumea, îndrăzniți să alegeți culori atipice pentru o astfel de salopetă. Optați pentru o salopetă bleu sau albastru electric, veți atrage toate privirile asupra voastră.

Fiți în pas cu moda! Începeți sesiunea de shopping și căutați în magazine salopete working, dar și salopete elegante dama, pe care să le puteți purta la o ocazie specială.

De este shopping-ul o mare pasiune pentru voi, începeți căutările acum! Veți vedea că veți găsi exact ceea ce vă doriți, salopete dama ieftine și în tendințe.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.