Petrecere de inaugurare

O inaugurare a unui magazin, salon sau o altă ocazie la care ai invitați trebuie să fie plănuită cu grijă. Pentru a crea un eveniment pentru a-ți face cunoscută noua afacere, trebuie să ții cont de câțiva pași care trebuie urmați. În primul rând trebuie făcut cunoscut faptul că petrecerea va avea loc, astfel încât înainte de a începe organizarea ei, trebuie să îți faci o lista cu câți invitați vei avea, deoarece în funcție de numărul lor vei decide unde va avea loc evenimentul respectiv.
Raportat la cei care vor participa la eveniment, cu excepția celor apropiați pe care îi vei invita personal, poți recurge la transmiterea unei invitației prin e-mail, prin fax sau chiar prin poștă.
Pentru ca petrecerea să fie cât mai interesantă poți face o petrecere cu tematică, care poate fi ingredientul perfect pentru animarea petrecerii. Mai ales dacă nu ai buget foarte mare la dispoziție ori nu ai avut mult timp suficient să o planifici ca la carte. Poți alege ca temă „seara venețiană” unde la intrare, invitații vor primi câte o mască, muzica va fi din repertoriul unor interpreți italieni cunoscuți, iar băutura de bază va fi Limoncello sau vinul.
Orice petrecere trebuie să fie distractivă astfel încât nu trebuie să lipsească diverse baloane tematice și accesorii haioase pentru a face poze precum: pălării haiose, mustață, ochelati supradimensionați în formă de stele, inimioare, etc. De asemenea, nu strică să lași prin sală să plutească baloane cu heliu  inscripționate cu denumirea firmei voastre sau cu mesaje hazlii cu legătură spre domeniul în care excelați.


Puteți să achizioționați și un GIF Booth, mai exact o cabină de doar 2 metri pătrați unde invitații își pot face alături de voi, gazdele, o succesiune de fotografii, în care vă puteți manifesta așa cum simțiți, fără nicio restricție, GIF-ul fiind, desigur, accesorizat cu logo-ul firmei tale. Acesta este foarte căutat atunci când este vorba de petreceri deoarece te ajută să captezi momentele simpatice de la petrecerea ta de firmă. În aceeași categorie intră și cabina foto cu ecran verde care funcționează foarte simplu: persoana, cuplul sau grupul vesel care dorește să facă o poză se poziționează în fața ecranului verde după bunul plac, după care se face fotografia și imediat vor apărea 6 modele diferite de fundaluri din care ei pot alege.
De la nici o petrecere de inaugurare nu trebuie să lipsească de la intrarea arcada baloane care poate fi formată din baloane multicolore sau personalizate cu logo-ul firmei respective.
De asemenea, tuturor ne plac cadourile. Și dacă vorbim despre cadouri surpriză oferite invitaților, atunci cu siguranță cei prezenți vor fi foarte impresionați. Nu trebuie să fie cadouri care să vă supună la un efort financiar masiv, ci ceva simbolic astfel încât să impresionați prin ideea avută. Oferite la intrarea în sală, micile atenții vor garanta un început de seară plin de bună dispoziție.
Toate cele enumerate mai sus țin strict de partea de decor și partea distractivă care trebuie să fie de nelipsit la o petrecere. Restul, ceea ce ține de partea de specialități cu care vor fi serviți invitații, inclusiv candy bar-ul, va fi lăsată în grija firmei de catering, pentru că la astfel de evenimente este de preferat să angajați una. Având o experiență în spate aceștia vor ști exact ceea ce să vă ofere pentru ca evenimentul să fie unul perfect.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.