Tips & Tricks: 3 metode TESTATE pentru a-ți proteja casa de infractori

Situațiile in care proprietatea ta este supusă riscurilor sunt imprevizibile și nu necesită decât o atenție sporită, precum și măsuri de precauție potrivite pentru casă. Mulți dintre cei care pătrund în curțile și locuințele din orașe nu sunt infractori de meserie, ci doar oportuniști care se află la locul potrivit, în momentul nepotrivit pentru tine.

Dacă îți dorești ca tu și familia ta să fiți mereu în siguranță, nu trebuie decât să investești rapid în câteva sisteme de protejare a perimetrului casei tale sau în cele care îi pot speria pe infractori. Alarmele sunt, probabil, prima soluție la care te gândești în astfel de contexte. Montate în jurul clădirii, la intrarea in apartament sau la ferestrele de la stradă, în special dacă locuiești la parterul unui bloc, acestea s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului. Totuși, implică un contract pe care trebuie să îl închei cu firme de intervenții rapide, care să se deplaseze la domiciliul tău atunci când alarma este declașată. Acest lucru poate fi cu adevărat costisitor și impractic dacă locuiești la bloc.

Află care sunt alte 3 metode de protejare a casei:

  • Mulți dintre cei care pătrund în case sunt acei oportuniști care profită de un moment de neatenție. Fie ai lăsat ferestrele ori ușa de la intrare deschise pe timpul nopții, aceste situații sunt foarte ofertante pentru ei, motiv pentru care se avântă în a pătrunde pe proprietatea ta. Pentru a-i speria, profită de avantajele plafonierelor led de la Ledel, dotate cu sistem de senzori. Ai foarte mari șanse ca hoții de ocazie să se sperie atunci când becul se aprinde și să părăsească rapid locul. În plus, led-urile nu sunt costisitoare și au o durată de viață de până la 5 ori mai mare decât becurile normale.
  • Mai puțin costisitor și foarte eficient este sistemul de supraveghere video. Cu ajutorul celor mai calitative modele de dvr gasite la Atutech, ai șansa să asiguri grădinii și casei tale supraveghere permanentă. Mulțumită acestui sistem, vei putea aduce probe convingătoare în cazul în care nu te simți în siguranță ori chiar ai suferit pagube materiale în incinta casei tale.
  • Montează încuietori securizate ușilor din exterior ale casei, chiar și celei de la intrarea în grădină. Statistic, 56% dintre spărgătorii de case pătrund printr-una dintre aceste uși. Ar putea încerca să deschidă prin diferite metode ușa, însă ai posibilitatea să-i descurajezi dacă montezi și o a doua încuietoare. Între timp, pot fi chiar prinși în flagrant.

Aceste 3 metode asigură eficiență în cazurile extreme în care infractorii se apropie și atentează la bunurile tale. Testate în nenumărate situații, le poți implementa cu încredere chiar acum!

 

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Carolina spune:

    Sincer, nimic nu se compara cu un kit zdravan de supraveghere inteligent audio si video a intregii locuintei, cu transmisiune live 24/7, intregistrare si conectata la un numar de telefon al unei echipe de interventii. Este combinatia ideala care nu are cum sa dea gres. Cu toate acestea adaugarea unui caine sau doi de paza descurajeaza orice infractor care incearca sa dea buzna in casa ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.