Funerare Rainbow Dorobantu, o soluție perfectă pentru familiile îndurerate

Trăim vremuri grele. Situația economică este din ce în ce mai grea, iar acest lucru determină multă lume să plece în străinătate pentru a munci. Nu există altă situație. Așa că foarte mulți oameni pleacă acolo unde au posibilitatea să câștige mai mulți bani, care să le permită să aibă un trai mai bun.

Din păcate, viața în străinătate nu este deloc roz. Greutăți apar în fiecare clipă. Dar nu au ce face. Strâng din dinți și muncesc în orice domeniu, știind că dacă o fac au posibilitatea de a asigura familiei o viață mai bună. Asta până într-o zi…când visul lor se sfârșește tragic.

Moartea celor dragi plecați departe este greu de suportat din punct de vedere emoțional. Pierderea lor provoacă răni ce nu se vindecă niciodată. Suferința este acutizată și de faptul că trupul persoanei dragi este departe de casă, iar repatrierea persoanei decedate nu este o procedură deloc ușoară. Din acest motiv, toți cei care se confruntă cu o astfel de situație este indicat să apeleze la o firmă ce oferă servicii funerare.

Funerare Rainbow Dorobantu este firma de pompe funebre, care pune la dispoziția clienților săi 4 autospeciale atât pentru înmormântări locale, cât și pentru realizarea transportului funerar internațional – repatriere decedati.

Cu ajutorul autospecialelor funerare se poate realiza orice tip de transport funerar, iar ceremonia funerară se va desfășura în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere igienic, sanitar cât și legal. În plus, această firmă pune la dispoziția clienților două 2 microbuze speciale în cazul în care aceștia au nevoie de transport pentru persoanele aflate la înmormântare.

Funerare Rainbow Dorobantu repatriază decedați din Europa, dar și din  statele care nu fac parte din UE. Repatrierea decedatului se face în cele mai sigure și convenabile condiții. Atunci când apelați la un astfel de serviciu este bine să luați în calcul faptul că de cele mai multe ori că serviciul ce mai ieftin nu este și cel mai rapid.

Funerare Rainbow Dorobanțu este o firmă de pompe funebre profesionale, ce dispune de acreditare în vederea realizării transportului funerar internațional cu autoturisme funerare speciale. Transportul persoanelor decedate se realizează cu mașini și autospeciale omologate potrivit legilor în vigoare.

Cine alege să folosească serviciile de repatriere oferite de această firmă de pompe funebre, va semna cu aceasta un contract, care va cuprinde clauzele și angajamentele prestatorului de servicii: timpul de repatriere, tipul sicriului necesar transportului (lemn+zinc), actele necesare acestui procedeu,  datele de identificare fiscală a societății și a reprezentantului legal al acesteia.

Tarifele unui astfel de serviciu depinde de distanță, greutatea decedatului, tipul sicriului necesar transportului, actele necesare repatrierii sau modalitatea de efectuare a transportului decedatului (pe cale terestră sau aeriană).

De asemenea, este bine de știu că, potrivit Codului Muncii, unui muncitor român care moare în străinătate într-un accident de muncă sau din cauza unei boli profesionale, i se pot deconta toate cheltuielile de transport pentru repatriere. Acestea vor fi suportate de angajator.

Funerare Rainbow Dorobantu este, așadar, o soluție perfectă pentru repatrierea unei persoane decedate departe de acasă. Este un real ajutor pentru familiile îndurerate, având în vedere că repatrierea este o procedură extrem de complicată.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.