Ambalarea cadourilor: Cum poți împacheta festiv darurile pentru cei dragi!

Ai terminat, în sfârșit, cumpărăturile pentru sărbători. Ai luat toate darurile de Crăciun, însă vrei să le oferi într-o formă cât mai atractivă? O banală pungă pentru cadouri nu reprezintă o opțiune? În acest caz, află că există numeroase variante creative în care poți ambala orice obiect, chiar dacă ai impresia că nu te pricepi la arte plastice. Vezi mai jos câteva idei utile!
Iată cum poți împacheta cadourile de Crăciun într-un mod spectaculos!

• Ambalajul pentru copii
Dacă dorești să împachetezi cadoul copilului tău într-un fel cât mai creativ, optează pentru varianta prezentată în imagine. Un pachet sub formă de ren îl va face fericit, cu siguranță, chiar înainte de a vedea ce se ascunde în cutie. Dacă încă nu i-ai cumpărat un cadou micuțului, pe pe site-ul celor de la Collective găsești atât articole vestimentare, cât și încălțări produse de branduri celebre printre adolescenți și tineri. Pentru ambalare, ai nevoie de o cutie, hârtie simplă pentru împachetat, un marker negru, un pom pom sau un nasture roșu și un material pe care să îl poți modela în formă de coarne. Pe acestea din urmă le vei lipi cu ajutorului unei benzi adezive rezistente sau cu un lipici de calitate.

• Ambalajul glamorous
Acest gen de ambalaj se potrivește perfect în cazul în care cadoul este o carte, o agendă sau alt obiect cu formă bine definită. Așadar, dacă urmează să îi dăruiești unei prietene sau unei colege un dar de Crăciun, pe site gasesti agende in modele variate, perfecte pentru planurile anului 2018. Pentru început, învelește cadoul într-o hârtie simplă, de culoare albă. Apoi, dintr-o panglică lată, aurie sau în orice altă nuanță sclipitoare dorești, formează o fundă, pe care urmează să o decorezi cu câteva globulețe în aceleași nuanțe, pentru un efect extraordinar! Dacă ai și un cadou complementar, îl poți împacheta similar, însă într-un mod minimalist, păstrând totuși elementul central: sclipirea globulețelor.

Ambalajul natural
Dacă hârtia clasică pentru împachetat cadouri ți se pare o risipă a resurselor, poți opta pentru pachet inspirat din natură, în care poți chiar să incluzi elemente precum crenguțe și conuri de brad sau chiar vâsc. Acest tip de ambalaj se potrivește de minune cu un cadou handmade, precum un scrub de corp cu ulei de măsline și cafea sau un balsam de buze făcut în casă, cu uleiuri esențiale apetisante!

Așadar, dacă ești în căutarea ambalajelor perfecte pentru cadourile de Crăciun, optează pentru una dintre aceste idei și pune-o în practică! Rezultatul va fi, cu siguranță, unul original, deosebit și plin de personalitate!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.