Cum amenajezi o baie modernă pentru angajații tăi

Toată lumea își dorește să aibă acasă o baie modernă, dotată cu tehnologie nouă, cu finisaje, accesorii și obiecte sanitare noi, dar puțini își permit să facă renovări, să cheltuiască sume mari pe tot felul de instalații inteligente. Firmele însă, pot face o astfel de investiție foarte ușor și patronii pot să-și răsplătească angajații cu un confort sporit la locul de muncă. În plus, clienții care vor trece pragul companiei vor fi cu adevărat suprinsi plăcut de noile transformări și de aspectul elegant al firmei.

O baie modernă este un câștig pentru toată lumea. Atmosfera contemporană, mirosul plăcut, lumina confortabilă, piesele de mobilier în ton cu ultimele trenduri din acest domeniu, consumul redus de apă sunt doar câteva dintre calitățile de netăgăduit pe care le are o sală de baie modernă, practic o invitație clară de a petrece câteva clipe confortabile în interiorul ei. O astfel de încăpere trebuie să pună accentul pe spațiu, confort sporit, plăcere și, evident, funcționalitate.

Iată câteva idei interesante pentru o amenajare modernă a băii:
1. Gresia, faianța și mozaicul antice trebuie înlocuite cu produse noi pentru că se știe faptul că finisajele sunt îmbrăcămintea unei băi. Pentru că este important ca aceste produse să-și păstreze aspectul inițial o cât mai lungă perioadă de timp, un patron va pune accent pe calitate la prețuri rezonabile. O idee bună va fi și acoperirea cu faianță și gresie a zonelor importante (lavoar, cadă, cabină de duș, wc) și cu vopsea decorativă în rest.
2. Accesoriile băii (bideu, lavoar, spații de depozitare) pot fi cumpărate într-o culoare care poate varia de la alb și tonuri de gri, până la culori vii și să lase impresia unui spațiu aerisit, fără să încarce inutil. Va fi nevoie de dotarea băii cu produse de igienă absolut necesare, precum săpun lichid, dezinfectant de mâini, odorizant, hârtie igienică care sunt ușor de obținut de la Sanito un magazin online care se adresează exclusiv persoanelor juridice.

3. Wc-urile inteligente sunt la mare căutare în aceste zile, dar sunt foarte scumpe. Mult mai accesibile au ajuns însă capacele de toaletă profesionale cu senzor sau buton care igienizează rapid și eficient toaletele (rulează folia igienică ce îmbrăca colacul). În acest sens, poate fi achiziționat un capac wc inteligent de la Sanito, un partener ideal pentru orice companie modernă.

4. Corpurile de iluminat vor fi alese cu multă atenție pentru că în baie este nevoie de o cantitate mult mai mare de lumină decât în alte locuri. Lumina trebuie să fie suficientă și nu foarte rece pentru că baia ar putea părea întunecoasă și nu foarte primitoare. Câteva spoturi cu LED metamorfozează totul și imprimă ideea unei atmosfere moderne .
5. Decorurile chic aduc un aer de intimitate atât de apreciat de angajați, dar și puțină culoare. În unele băi au fost aplicate pe pereți câteva colaje interesante cu diverse colțuri din natură sau tablouri pe care nimeni nu și le-ar fi putut închipui într-un astfel de loc, iar aspectul a devenit altul!
În concluzie, patronul trebuie să aibă grijă să-și mulțumească pe deplin angajații, creând o atmosferă frumoasă de lucru, dar și condiții optime pentru ca timpul de 8 ore petrecut la muncă să nu fie privit ca o corvoadă, ci ca ceva firesc și plăcut.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.