Organizezi o petrecere acasă, la care vor participa și copiii? Iată ce trebuie să ai în vedere!

Urmează să organizezi o petrecere acasă, între adulți, la care totuși vor participa și cei mici? Ei bine, în acest caz, va trebui să acorzi o atenție deosebită detaliilor. Fie că sărbătoriți un eveniment sau doar vă întâlniți pentru a păstra legătura și pentru a povesti, vă puteți distra pe cinste, chiar dacă micuții voștri sunt în preajmă și trebuie să aveți grijă de ei.

Vezi, în continuare, ce trebuie să ai în vedere atunci când organizezi o petrecere acasă!

• Detaliile organizatorice
Pentru început, planifică întâlnirea, astfel încât toți prietenii tăi să poată fi prezenți. Cea mai inspirată alegere ar fi o zi de weekend. Apoi, dacă și amicii tăi au copii și nu îi pot lasă în grija unei bone, asigură-i că micuții sunt bineveniți în locuința ta!

• Măsuri de siguranță
Deoarece cei mici au nevoie de o supraveghere constantă, fiind extrem de imprevizibili, ia-ți toate măsurile de siguranță, în acest sens. Dacă micuțul tău are o cameră proprie, o poți folosi pe post de cameră de joacă pentru toți invitații de aceeași vârstă. Asigură-te de faptul că mezinii familiei nu au acces la obiecte importante, precum decorațiuni scumpe, ce se pot sparge sau deteriora ușor, bijuterii, aparate electrocasnice, prize, dulapuri și sertare. În plus, intră pe elaptepraf.ro/lapte-praf.html și fii pregătită, în cazul în care printre invitați se număra și bebeluși. Acesta este un mod rapid și sănătos de a-i hrăni!

• Entertainment

Petrecere

Dacă ție și invitaților tăi va face plăcere, puteți să organizați o seară de board games sau, dacă doriți ceva mai dinamic, o seară de dans. În acest sens,  vezi pe site ofertă de amplificatoare, care îți vor transforma locuința într-un ring de dans veritabil. Nu îi neglijați nici pe cei mici, ci oferiți-le un prilej de distracție: baloane colorate, jocuri și muzică special aleasă pentru ei!

  • Meniu

În ceea ce privește mâncarea, pregătește câteva aperitive bite size, care pot fi consumate cu ușurință. Mini sandwichurile reprezintă o soluție ideală, fiind pe placul oricărui invitat. Include și opțiuni vegetariene, dacă amicii tăi au o astfel de dietă. Pentru felul principal, puteți comandă pizza sau mâncare chinezească. Astfel, nu vei fi nevoită să gătești pentru un număr mare de persoane.

• Delimitarea zonelor
Chiar dacă veți dori să îi aveți sub permanentă supraveghere pe copii, nu este indicat să folosiți același spațiu, mai ales dacă o parte dintre invitați doresc să fumeze sau să consume alcool. Așadar, delimitează spațiul, având grijă, în același timp, să îi verificați, din când în când, pe cei mici.
Acestea fiind spuse, dacă plănuiești să organizezi o petrecere acasă, ține cont de sfaturile de mai sus!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.