5 idei ORIGINALE de cadouri pentru pasionații de CĂLĂTORII!

Ai o prietenă pasionată de călătorii? De fiecare dată când vă întâlniți, îți povestește despre următoarea destinație pe care o are în plan? Te întreabă tot timpul dacă vrei să i te alături într-o viitoare aventură pe tărâmuri necunoscute? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci ți-am pregătit mai multe idei de cadouri pe care i le poți face cu ocazia zilei onomastice sau de naștere.
Un cadou trebuie întotdeauna să fie personalizat, pentru ca persoana care îl primește să se simtă specială, unică și iubită. De aceea, vezi în continuare care sunt cele mai bune idei!

Iată 5 idei de cadouri pentru prietena ta călătoare!

1. O geantă sau un rucsac
Dacă prietena ta obișnuiește să plece în drumeții neplanificate, să se aventureze pe teren necunoscut și să aleagă cazarea de tip couchsurfing, în detrimentul hotelurilor, atunci un rucsac este cadoul perfect pentru ea. În schimb, dacă preferă vacanțele de lux și vizitează frecvent zone glamour de pe glob, intră pe https://melimeloparis.ro/produse/genți-plic.html și dăruiește-i o geantă plic stylish. O poate purta la o cină fancy pe terasele din Italia sau la o petrecere excentrică în Dubai.

2. Un talisman norocos
Dacă vrei să îți exprimi grija și prietenia, dăruiește-i amicei tale un talisman norocos, care să fie alături de ea, oriunde ar merge. Găsești pe www.melimeloParis.ro o brățara potrivită, în acest sens, cu pandantive reprezentând simboluri turistice precum Turnul Eiffel, Arcul de Triumf sau autobuzul double decker, dar și alte elemente legate de călătorii: un aparat de fotografiat și o busolă. Cu siguranță, gestul tău va fi apreciat!

3. O hartă customizabilă
Dacă principala pasiune a prietenei tale este aceea de a călători cât mai mult, dăruiește-i o hartă specială, unde să își poată marca toate experiențele. Astfel de produse se găsesc în magazinele online și sunt disponibile în mai multe variante. Poți găsi hărți magnetice, razuibile sau cu pin, unde amica ta își poate pune poze, însemnări sau diverse suveniruri din locurile pe care le-a vizitat. În mod clar, se va bucura enorm pentru surpriză!

4. Un jurnal de călătorie
Un alt cadou inspirat este un jurnal de călătorie, în care prietena ta să își noteze toate peripețiile, să țină contul țărilor vizitate, să își calculeze și să își planifice următoarele plecări. Acesta nu numai că este un cadou de efect, dar o va și ajuta să rămână cât mai organizată. În plus, îi poți scrie câteva rânduri, la începutul jurnalului, care să o inspire, să o încurajeze și să îi ureze felicitări pentru tot ceea ce a reușit până în prezent.

5. Bilete de avion
Ce cadou poate bucura mai mult un călător decât bilete de avion spre o destinație nouă? Ultima sugestie, dar nici pe departe cea din urmă, este una simplă, dar de efect. Află subtil de la prietena ta ce loc și-ar dori foarte mult să viziteze, apoi caută bilete dus-întors către locul respectiv. Asigură-te că perioada nu se intercalează cu altă călătorie, achiziționează biletele, printează-le și oferă-i-le. Cu siguranță, fericirea va fi maximă!

Acestea fiind spuse, dacă ai o prietenă pasionată de călătorii, acum vei ști exact ce cadou îi poți oferi cu ocazia zilei sale de naștere. Optează pentru oricare dintre aceste idei!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.