Prima întâlnire: 5 detalii pe care toți BĂRBAȚII le observă

Cu siguranță, știi deja că prima impresie contează. Tocmai din acest motiv, dacă te pregătești de o prima întâlnire cu un bărbat pe care îl apreciezi, ar trebui să acorzi atenție detaliilor pe care acesta le observă. Acest lucru este cu atât mai valabil, dacă îți dorești ca, pe viitor, să mai ai ocazia de a te întâlni cu respectiva persoană. Citește, în continuare, acest articol și descoperă care sunt lucrurile pe care toți masculii le observă la o femeie atunci când ies pentru prima dată împreună.

Iată la ce sunt atenți bărbații atunci când ies la prima întâlnire:

1.Dacă ești punctuală
Primul lucru pe care bărbații îl observă la o primă întâlnire este punctualitatea partenerei. Pentru masculi este foarte important ca, măcar la începutul interacțiunii cu o femeie, aceasta să își țină promisiunea și să depună un efort pentru a ajunge la timp pentru o întâlnire. Drept urmare, dacă vrei să impresionezi un bărbat încă de la început, atunci ai grijă să ajungi la ora stabilită.

2.Cât de mult te-ai aranjat pentru date
Felul în care arăți și outfitul pe care îl porți îi arată unui bărbat dacă ești cu adevărat interesată de o potențială relație cu el. Tocmai din acest motiv, domnii sunt foarte atenți și caută să observe dacă te-ai aranjat sau nu pentru respectiva întâlnire. Pentru a reuși un look impecabil, chiar și atunci când vii direct de la birou, pune accentul pe geantă. Poartă o poșeta nouă de la https://www.the5thelement.ro/genți-piele-dama și, fără îndoială, vei reuși să îi dai impresia că te-ai străduit pentru a-l impresiona. Bineînțeles, nu uita că hainele tale trebuie să fie curate și călcate și că nu ar trebui să exagerezi cu make-up-ul.

3.Dacă ai grijă de mașina ta
În general, în mod conștient sau nu, bărbații își doresc să găsească în reprezentanțele sexului frumos viitoarea mamă a copiilor lor. De aceea, aceștia sunt foarte interesați să afle dacă ai grijă de mașina ta. În fond, o femeie care nu își îngrijește lucrurile valoroase, cum ar fi mașina sau casa, atunci este clar ca nu se poate îngriji de copii. Așadar, asigură-te că mașina ta este spălată și echipată potrivit sezonului. În acest sens, poți să  vezi modelele noi de cauciucuri pentru iarnă și să le comanzi chiar acum. Cu certitudine, dacă mașina ta este îngrijită, vei avea mari șanse să îl scoți și la o a două întâlnire.

4.Cum te porți cu oamenii din jur
Desigur, felul în care te porți cu oamenii din jur spune mai multe lucruri despre tine decât orice altceva. În consecință, ai grijă cum răspunzi chelnerilor, vânzătoarei sau portarului, pentru că atitudinea ta ar putea să îl îndepărteze pe cel cu care îți dorești o relație amoroasă. Totuși, ai grijă, pentru că un comportament mult prea amabil poate fi greu de digerat pentru unele persoane. Secretul este să găsești un echilibru și să te porți cu cei din jur așa cum ai vrea să se poarte ei cu tine. În acest mod vei reuși, fără doar și poate, să fii chiar și pe placul celui mai pretențios domn.

5.Dacă intenționezi să îți plătești consumația
Atunci când vine vorba despre nota de plată, un domn adevărat nu te va lasă să îți plătești consumația. Cu toate astea, va fi foarte atent să vadă dacă, măcar, intenționezi să faci acest lucru. Practic, un bărbat care așteaptă reacția ta într-un astfel de moment, vrea să își dea seama dacă ești o persoană materialistă sau nu. În plus, faptul ca o regulă nescrisă spune că bărbatul achită nota, nu înseamnă că este și obligat să facă asta. Drept urmare, scoate portofelul și arată-I că ești dispusă să plătești și că nu ești genul de persoană căreia să îi pese de lucrurile materiale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.