Site-uri populare: ce caută tinerii până în 30 de ani în mediul online

În ziua de azi, aproape toți oamenii caută și găsesc informațiile de interes pentru ei în mediul virtual. Pe lângă acest lucru, shopping-ul online a devenit popular, mai ales în rândul tinerilor, întrucât această metodă de cumpărare este ideală pentru cei care nu au timp la dispoziție să se deplaseze la magazinele fizice. Așa cum este normal, însă, unele site-uri sunt mai accesate decât altele, acestea având informații, produse și servicii care atrag oamenii din această categorie de vârstă. Dacă și tu ești unul dintre ei și vrei să descoperi care sunt cele mai populare site-uri, citește, în continuare, acest articol.

Iată care sunt cele mai accesate 3 site-uri de către tinerii până în 30 de ani:

1.Site-uri cu și despre locuințe
Tinerii români, cu vârstă până în 30 de ani, sunt foarte interesați de domeniul imobiliar. Aceștia navighează zilnic și caută informații relevante despre locuințe, atât de închiriat, cât și de cumpărat. Mai mult decât atât, pentru că, în general, la această vârstă cele mai multe persoane au o stabilitate din punct de vedere financiar și, totodată, își doresc să întemeieze o familie, peste 50% dintre acestea își îndreaptă atenția, în special, către locuințele noi. În acest sens, tinerii caută informații despre apartamente noi de vanzare pe CubicResidence, unul dintre site-urile cu oferte complexe pentru toate tipurile de locuințe. Așadar, dacă și tu ești în căutarea unei case sau a unui apartament, verifică cel mai accesat site de către tineri în acest sens.

2. Magazine online dedicate telefoanelor
Bineînțeles, în topul căutărilor din mediul online și în preferințele tinerilor, se află și magazinele dedicate smartphoneurilor. Chiar dacă cei mai mulți dintre aceștia accesează în mod frecvent site-uri și forumuri de unde pot afla informații despre cele mai noi modele de telefoane, își petrec mult mai mult timp în magazinele online care comercializează produse pentru protecția device-urilor. De asemenea, aceștia preferă site-urile unde pot găsi huse și folii protectoare pentru toate mărcile de telefoane, cel mai vizitat fiind magazinul online Husafolieprotectie. De aici, utilizatorii pot achiziționa carcase și folii pentru mărci populare sau mai puțin populare, pentru modele mai noi, precum Huawei p9 Lite , dar și pentru modele foarte vechi. Drept urmare, în cazul în care ai nevoie de protecție pentru smartphone-ul tău, indiferent de marca acestuia, vei găsi ceea ce cauți pe acest site.

3.Site-urile agențiilor de turism
Pe ultimul loc în topul site-urilor de interes pentru tinerii până în 30 de ani se află cele ale agențiilor de turism. Fie că aceștia își achiziționează bilete de avion, fie că vor să afle mai multe detalii despre ofertele pentru citybreak-uri, cert este că tinerii sunt pasionați de călătorii. Mai mult decât atât, o bună parte dintre cei care își petrec timpul navigând pe astfel de pagini, se și abonează la newslettere, întrucât își doresc să fie la curent cu toate noutățile din acest domeniu. În consecință, dacă plănuiești o vacanță și vrei să beneficiezi de reduceri considerabile, vizitează site-ul agenției de turism pe care o preferi și, nu în ultimul rând, optează pentru varianta de a te abona la newslettere.

Iată, așadar, ce caută tinerii până în 30 de ani pe internet și care sunt site-urile și magazinele online preferate ale acestora.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.