DDD, o unitate protejată cu care se merită să colaborezi

Trăim într-o lume frumoasă, una pe care ne-o dorim în permanență curată, lipsită de orice fel de dăunători care ar putea să ne afecteze sănătatea.  De aceea, apelarea la serviciile unei companii care are drept obiect de activitate dezinsecția, dezinfecția și deratizarea este foarte importantă.

În 2011 se înființează o astfel de societate cu capital exclusiv românesc care a pornit la drum cu ambiții mari dorind să ne scape de dăunători. Într-un tip relativ scurt s-a impus pe piața de profil, iar dezvoltarea companiei a dus la creșterea numărului de persoane angajate.

Din decembrie 2014 începe să activeze ca Unitate Protejată, iar din luna februarie 2016 primește autorizația de funcționare ca  unitate protejata a Sectiei DDD Profesional. DDD și-a dorit nespus să se implice activ în integrarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii. Din 2014 până în prezent cel puțin 12 persoane cu dizabilități au fost angajate în această companie, cu contracte specifice gradului lor de handicat.

Această oportunitate este una extrardinară, deoarece oferă tuturor persoanelor cu dizabilități șansa de a-și desfășura activitatea într-un mediu în care nu sunt discriminați, ci sunt tratați de la egal la egal, așa cum este și normal. Nimic nu te face să te simți mai bine, să prinzi aripi și să te înalți, decât atitudinea absolut firească a oamenilor. Angajații cu dizabilități fac parte din echipe cu cel puțin două persoane fără handicap și au avut parte de același tratament, ceea ce fantastic. Ceea ce poate simți un angajat cu dizabilități când i se dă șansa să lucreze într-o companie de renume, nu poate fi descris în cuvinte.

DDD este o firmă deratizare cu care se merită să colaborezi. Există câteva avantaje de care puteți beneficia apelând la serviciile acestei companii prin prisma unității protejate.

DDD

Conform legii 448/2006 societățile comerciale care au cel puțin 50 de angajați sunt obligate să angajeze persoane cu handicap. Cel puțin 4% din totalul de angajați trebuie să fie persoane cu handicap.

Autoritățile și instituțiilor publice,  persoanele juridice, publice sau private nu angajează persoane cu handicap pot plăti lunar către stat o sumă care reprezintă 50% din salariul de baza minim brut pe țara inmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap. De asemenea, pot încheia un parteneriat cu unități protejate autorizate și achiziționa produse și servicii  de o suma echivalentă cu suma pe care o datorează la stat.

Compania DDD se implică activ în integrarea persoanelor cu handicap pe piața muncii, iar societățile comerciale o pot ajuta în acest demers prin încheierea unui parteneriat avantajos de ambele părți, cu rezultate pozitive pentru persoanele cu handicap.

pret ddd

Un alt avantaj important al colaborării cu o unitate protejată este deducerea fiscală (parțială sau totală).

În plus, există o transparență totală a cheltuielilor. Toate sumele pentru persoanele cu handicap sunt folosite în scopul pentru care au fost alocați.

DDD este un partener de încredere carea dat mereu dovadă de seriozitate, respectând legea și siguranța colaboratorilor săi.

Persoanele cu dizabilități vor fi implicate activ în toate acțiunile întreprinse de această companie, iar afacerea colaboratorilor nu va fi sub nici o formă afectată de prezența dăunătorilor, atâta timp cât este încheiat un contract de colaborare.

De asemenea, serviciile de dezinsecție și deratizare sunt obligatorii pentru toți agenții economici. DDD le stă la dispoziție oricând, pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor legate de dăunători.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.