Din dragoste pentru sănătate am ales absorbantele AnionCare

Viața e scurtă…nu se știe niciodată când ne putem lua la revedere de la ea. Am vrea să nu ne spunem Adio niciodată…dar lucrurile nu se întâmplă mereu după cum vrem noi. Ele se întâmplă după cum vrea viața…mai ales dacă nu știm să-i arătăm că o prețuim având grijă de sănătatea noastră. Din păcate, trăim într-o perioadă extrem de stresantă în care parcă nu îți mai ajunge timpul să faci nimic, în care nu îți mai ajung nici banii să te îngrijești așa cum ar trebui. Mergi când ieși de la servici la supermaket te uiți după produsele care îți trebuie, vezi că sunt convenabile la preț, le iei fără să te gândești dacă ele sunt benefice pentru sănătatea ta sau, din contră, îți pot afecta sănătatea.

Nu ai timp să te gândești la așa ceva sau ignori cu bună știință acest aspect, deoarece produsele pe care le-ai cumpărat nu ți-au golit portofelul. Pleci mulțumită spre casă. O nouă zi s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să înceapă alta. Din fericire pentru tine, o nouă zi vine…iar tu te bucuri de soarele care îți zâmbește…dar…nu pentru mult timp…Durerea de burtă începe să îți indice că începe din nou, perioada deranjantă din fiecare lună. Te prinde groaza…trebuie să mergi la servici și știi că iar o să ai o zi groaznică din cauza disconfortului simțit. Nu te simți deloc confortabil cu absorbantele cumpărate. Dar nu ai încotro…trebuie să le folosești și să mergi la servici.

Ajungi la servici…nu te simți deloc confortabil și îți vine să bați pe cineva…Colegele deja știu că e bine ca în această perioadă să nu te contrazică. Of…ce nu ai da să te simți și tu confortabil și în deplină siguranță. Absorbantele pe care le folosești, cu suprafață din plastic și înălbite cu clor mereu îți creează probleme. Ai vrea să renunți la ele…dar cum se spune…mai bine cu rău decât fără rău.

Începi să lucrezi, dar faci pauze dese fiindcă senzația de umezeală și căldură te determină să mergi mereu la baie. În drum spre baie te oprește o colegă.

-Draga mea, e totul ok? Azi te-ai dus mereu la baie.

-Of…știi…sunt în perioada cea mai dificilă din lună.

-Ce coincidență!!! Și eu.

-Și tu?! Ce ciudat…pari atât de relaxată…căci nici nu zici că te deranjează ceva.

-Păi nu mă deranjează nimic. Ce m-ar putea deranja?

-Păi…știi…senzația de umezeală…

-Dar nu există așa ceva.

-Cum așa? Tu ce absorbante folosești?

Abdorbantele de bumbac steril cu bandă de turmalină și emisie de anioni și infraroșii de la AnionCare. Aceste absorbante sunt fabricate din materiale naturale biodegradabile (bumbac steril). Banda de turmalină cu care sunt prevăzute te feresc de umezeală și căldură și elimină posibilitatea înmulțirii bacteriilor. De asemenea, aceste absorbante naturale previn apariția iritațiilor vaginale, inflamațiilor și infecțiilor de orice fel. Datorită acestor absorbante perioada menstruală nu mai este deloc neconfortabilă. Absorbantele de la AnionCare oferă maximă protecție și confort, fiindcă sunt superabsorbante. Astfel, buna dispoziție nu dispare în această perioadă din lună. În plus, alegând aceste absorbante îi demonstrezi vieții dragostea pentru sănătate.

lady-anion

-Serios? Ai la tine mai multe? Poți să-mi împrumuți și mie unul? Apropo, de unde se pot achiziționa?

-Se pot achiziționa din diverse supermarket-uri precum Kaufland, Auchan…

-Abia aștept să-mi cumpăr…

Până mi-am cumpărat l-am testat pe cel dat de colega mea. Senzația de disconfort a dispărut…starea mea de spirit s-a îmbunătățit, iar eu mi-a putut continua munca cu zâmbetul pe buze. Am mers în supermarket, le-am căutat, le-am găsit și am început să le folosesc permanent. Astfel, am avut parte de protecție și confort. Din acel moment mi-am dat seama că pot lupta contra perioadei menstruale cu ajutorul absorbantelor AnionCare. În plus, acestea îmi dau șansa să îmi protejez sănătatea…așa că…

Din dragoste pentru sănătate am ales absorbantele AnionCare și sunt foarte mulțumită de alegerea mea….

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.