Salon Bonton îți răsfață corpul

Auuuuuuu!!!!!! Văleu!!!!!!

– Draga mea, e totul în regulă? Te simți bine? Ce faci acolo?

– Auuuu!!!!! Mă epilez, dragă. De fapt asist la lupta dintre păr și ceara. Părul zice nu, ceara zice da, iar eu zic văleu…după cum se aude.

-Auzi? Tu așa te chinui în fiecare lună?

– Nu în fiecare lună, ci din două în două săptămâni. Nu am încotro. Recunosc, pe picioarele mele răsare mereu o pădure. O defrișez, dar iar apare. Of…auu…m-am săturat.

-Cred și eu…având în vedere că te chinui atât.

– Mă surprinzi…știi?

– De ce?

– Păi ești femei, dar nu ai păr…și ai un corp așa de frumos. Cum reușești să te menții în formă și să nu ai nici păr. Care e secretul?

– Secretul meu e Bonton. Mai exact, Salonul Bonton. Este un centru ce ne dăruiește frumusețe și ne răsfață corpul. La acest salon ți-l recomand cu mare drag.

bonton

-Așadar, pot să-mi răsfăț corpul cu tratamente corporale in Bucuresti. Asta înseamnă că trebuie să vin în capitală cu prima ocazie. Spune-mi, în ce constau aceste tratamente corporale?

– Acest salon ne propune diferite tratamente corporale foarte interesante precum împachetări la termocuvertă, radiofrecvenţă. grenaj,  inovaţia VelaShape, electrostimularea sau cavitaţia. În urma unor astfel de tratamente corpul va fi mai tonifiat şi lipsit de celulită. De asemenea, la acest salon se poate face şi masaj, care este foarte indicat pentru recăpătarea siluetei şi pentru o piele mai catifelată.

-Oooo….îmi place ce aud…dar până Bucureşti e cale lungă. Eşti o norocoasă că poţi să te duci la un astfel de salon unde îţi răsfaţă corpul. Eu, din păcate, nu am norocul acesta. Ce să faci dacă stau la capătul lumii. În oraşul nostru mic nu găseşti un salon care să te răsfeţe…aşa că nu îmi mai povesti…

– Ba am să-ţi povestesc, poate aşa am să te determin să renunţi la oraşul ăsta mititel şi să te muţi şi tu în capitală. Eu chiar nu înţeleg de ce stai aici, dacă nu te leagă nimic. În Bucureşti ai şi şansa să îţi găseşti şi un servici mai bun. Şi asta nu e tot…dacă vii în capitală, Bonton te ajută să scapi de părul de pe corp pentru totdeauna.

– Ce-ai zis? Mă scapă Bonton de pădure? O defrişează pentru totdeauna?

– Daaa… pentru că au şi epilare definitiva în Bucuresti. Bonton te ajută să descoperi beneficiile epilării definitive. Astfel, tu nu te vei mai închide în baie, nu vei mai ţipa de durere la fiecare două săptămâni. Dacă alegi fie tehnologia IPL sau Dioda Laser, te vei bucura de o piele fină şi fără imperfecţiuni.

– Serios?! Nu ştiu ce să zic…îmi e puţin teamă…

– Nu are de ce să-ţi fie teamă. Aceste proceduri de îndepărtare a părului nedorit de pe corp sunt efectuate de către medici dermatologi cu experienţă.

– Ei…în acest caz m-am mai liniştit puţin. În acest caz cred că merită să se supui unor astfel de produceri. Cred că trebuie neaparat să-ţi fac şi eu o vizită cât mai curând, fiindcă m-am săturat de părul care acum îl epilez, acum îmi creşte.

– Corect. E timpul să faci ceva să scapi de chinul ăsta. Chiar nu se merită să te chinui astfel, când există saloane care îţi pot soluţiona problema pentru totdeauna.

– Auuu….daaa….îmi iau concediu şi peste două săptămâni sunt la tine. Am să mă duc la cei de la Bonton să le cer ajutorul.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.