Cu Dental Praxis visul poate deveni realitate

-Irinuco!!!!!

-Cee!!!! Ce-ați pățit de îmi zici așa?

-Irinuco!!!!!! Am avut un vis aseară!!!

-Vai!!!!!! Nu-mi spune, ai visat că te-ai întâlnit în sfârșit cu un bărbat înalt, brunet, ochi albaștri și buzunarul plin de verzișori.

-Ha, ha, ce glumă bună. Aș vrea eu să întâlnesc un asemenea bărbat, măcar în vis, dar nu îl întâlnesc nici aici. N-am eu norocul ăsta. Și știi, îi înțeleg. Nici eu nu m-aș apropia de o persoană care arată ca mine.

-Nu te înțeleg. Tu cum arăți? Mie mi se pare că arăți ca o persoană normală.

-Sunt o persoană normală, dar cu o dantură anormală. La mine în gură totul arată groaznic. Mi-e și rușine să deschid gura. De zâmbit nici nu mai vorbesc. Nu îndrăznesc să zâmbesc, fiindcă nu vreau să dezgust pe nimeni. Așa că, trebuie să-mi iau gândul de la un astfel de bărbat.

-Prostii, un bărbat trebuie să te placă pentru ceea ce ești ca om, nu pentru felul cum arăți. Dar să revenim la subiect… Ce ai visat azi-noapte?

-Am visat o dantură frumoasă și sănătoasă. Și zâmbeam așa de frumos!!! Eram așa de fericită!!!! Mă tot uitam în oglindă, mă priveam și nu-mi venea să cred mie mi s-a întâmplat așa ceva. Totul părea așa de real. Mă aflam într-un cabinet stomatologic, eram înconjurată de o echipă de medici tineri, zâmbitori, care tocmai îmi finalizare o lucrare dentară.

zambet-frumos

Erau foarte încântați de rezultat și îmi dăduse o oglindă să mă bucur și eu de rezultat. Îmi făcuse un implant dentar și îmi spuneau că am luat cea mai bună decizie, deoarece impantul dentar este o rădăcină artificială rezistentă, stabilă, sigură, care asigură reabilitare totală.

implant dentar

-Wow!!! Ce vis interesant!!!!

-Daaa!!!!!! Păcat că a fost doar un vis.

-Visul poate deveni realitate. Totul depinde de tine. De ce nu ai făcut nimic până acum?

-Am făcut. Am mers la medici, mi-au făcut diverse propuneri, dar mi-a fost frică. Mi-au propus să-mi facă o punte dentară, adică, o lucrare proteică de înlocuire a unui dinte sau a mai multor dinți. O astfel de lucrare redă atât funcționalitatea, cât și estetica dentară. Dar îmi e frică de durere, și de cabinetele stomatologice. Cum intru într-unul cu îmi vine să leșin. Așa că, am ajuns în situația aceasta.

punte dentara

-Draga mea, cred că soluția pentru teama o reprezintă o echipă de medici tineri, zâmbitori, care să-ți explice cu calm procedura. Cred că trebuie să găsești o echipă ca cea din visul tău. De asemenea, cred că soluția pentru problema ta este Dental Praxis. Această clinică îți poate îndeplini visul. În această clinică lucrează o echipă de medici tineri, răbdători, care știu cum să ajute pacienții să scape de o astfel de teamă. Ei te poți ajuta să ai o dantură sănătoasă și frumoasă. Ei te pot ajuta să ai un zâmbet frumos, cuceritor. Îți recomand să-i contactezi și să te convingi de spusele mele. Și apropo…implantul dentar nu doare!!!!!  M-am convins de acest fapt, când specialiștii în implantologie de la Dental Praxis s-au ocupat de dantura mea. Așa că, nu mai sta…du-te și transformă-ți visul în realitate.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.