Beneficiile diferitelor tratamente corporale

La fel ca pielea feței noastre și pielea corpului, de asemenea, are nevoie de îngrijiri speciale. Câteva tratamente simple se pot realiza în casă, dar există altele mai complexe sau speciale care trebuie efectuate de către profesioniști. Tratamentele pentru piele se realizează în funcție de problemele pielii corpului și prezintă diferite beneficii. În acest articol vă voi da exemple de câteva tratamente corporale  pe care le puteți face la centre medicale și înfrumusețare.

Printre tratamentele de îmfrumusețare se numără:

-masajul reflexogen

– masajul terapeutic

– masajul pentru gravide

– masajul cu pietre vulcanice

– masajul detoxifiant cu miere

– masajul anticelulitic

– masajul de relaxare

Printre serviciile de tratamente corporale se numără:

– tehnica Velashape

-presoterapia/drenajul limfatic

-împachetările la rece

– termocuverta cu infraroșu

– lipolaserul

-cavitația

– electrostimularea

– radio frecvența

-vacuum

 Tratamentele si serviciile pe care le-am enumerat au o diferite beneficii. În cele ce urmează vă voi vorbi despre câteva dintre aceste tratamente corporale și despre beneficiile lor.

Beneficiile Tehnicii Velashape

Tehnica Velashape este tehnică nouă, care a îmbunătățit beneficiile razelor infraroșii, care la contactul cu pielea este singura care combină cele trei tehnici RF,  IR și MMV. Este o tehnică fără raze dăunătoare și de un masaj mecanic, care face să intre în țesutul adipos căldură. Amestecul acestor energii duce la creșterea metabolismului energiei care se acumulează, mărind drenajul limfatic. Prin intermediul acestei tehnici se reduce dimensiunea celulelor adipoase și a straturilor de grăsime. Rezultatul este notabil odată cu eliminarea celulitei de pe suprafața pielii. Silueta va fi fermă și perfectă.

Beneficiile Presoterapiei

Presoterapia are multiple beneficii. În primul rând trebuie spus că presoterapia îmbunătățește nivelul de oxigen din tot corpul. Acest lucru este un mare beneficiu în sine și pentru întreg organismul.
De asemenea stimulează sistemul imunologic, ajută la reducerea tensiunii arteriale la persoanele cu tensiune mare, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică. Contribuie la eliminarea rezidurilor metabolice. Este deja dovedit că favorizează fermitatea și tonifierea țesuturilor când există pierderi mari în greutate. Dacă există celulită de orice grad, sau doar vreți să preveniți apariția ei, este una din soluțiile la care puteți apela.

Beneficiile Lipolaserului

Lipolaserul s-a transformat într-una din tehnicile cele mai solicitate din ultima vreme. Este o procedură de înaltă precizie și minim invazivă, indicată atât pentru corecția neregulilor precum disproporțiilor datorate acumulării de grăsime care nu dispare cu diete, exerciții fizice sau alte tratamente. Este o tehnică ce permite remodelarea siluetei, reduce celulita și atenuează efectul de piele lăsată. Lipolaserul contribuie la eliminarea grăsimii prin lipoliză. Unul din avantajele lipolaserului este faptul că permite eliminarea de grăsimeîn zone în care liposupția tradițională nu poate. În plus, corectează neregulile care apar în zonele supuse liposupțiilor tradiționale.
Lipolaserul face pielea corpului mult mai fermă și împiedică lăsarea sa, lucru care se poate întâmpla după liposupție. Fiind o tehnică minim invazivă, nu necesită spitalizare sau procedee anestezice majore (nici anestezie epidurală, generală, doar anestezie locală) ceea ce reduce riscul chirurgical. Astfel, problemele postoperatorii sunt minime (mai puțină durere, inflamație, sângerare și formare de hematoame). Permite reluarea activității în 24 de ore.
 Vă atrag aceste tratamente despre care v-am vorbit? Vă puteți bucura de aceste tratamente corporale București mergând la Beauty&Medical Center Bonton.
bonton

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.