Implantul dentar, soluția zâmbetului frumos

-Irina, uită-te într-acolo!!! îmi zise într-o zi o prietenă în timp ce stăm pe o bancă în parc.

-Unde? o întreb eu curioasă.

– Spre cei doi îndrăgostiți de pe banca de sub stejar. Sunt așa frumoși, nu-i așa? Vezi ce frumos își zâmbesc unul altuia. Vezi ce zâmbet frumos are ea. Ce dantură perfectă!

-Așa, și?

-Cum așa și?

-Pe mine mă prinde groaza de câte ori trebuie să-i zâmbesc lui Radu al meu. Nu mai vorbesc de momentul în care mă gândesc la ziua nunții.

-De ce?

-Nu te-ai uitat la dantura mea? Nu ai observat că dantura mea nu arată așa cum ar trebui? M-am săturat de durere, de infecții, de mers la doctor, de promisiuni… Sunt așa de ghinionistă!!! Așa le invidiez pe alte femei pentru dantura lor frumoasă… Tu ești una dintre ele. 🙂

-În loc să ne invidiezi, cred că ar trebui să iei măsuri.

-Am luat, dar degeaba.

-Hmm…cred că nu ai optat pentru măsura potrivită.

-Mă faci să râd. De unde știi tu care este măsura potrivită?

-Uite că știu. Intuiția îmi spune că zâmbetul acela frumos poate fi rezultatul unui implant dentar.  Am aflat și eu de curând că are foarte multe avantaje.

implant-dentar

avantaje-implant-dentar

În plus, implantul dentar este cea mai bună soluție restaurativă. Implantul dentar înlocuiește una sau mai multe rădăcini naturale, ceea ce ajută la recuperarea funcțiilor și esteticii orale. Este o procedură nedureroasă ce are două faze, chirurgicală și proteică. Știu că de prima faza ai vrea să fugi…dar atâta timp cât e neduroasă, nu are rost să-ți faci probleme. În plus, dacă te vei lăsa pe mână specialiștilor de la clinica de stomatologie pe care ți-o voi recomanda, totul va fi foarte bine. Specialiștii de la clinica Cris Smile îți vor reda zâmbetul. Ei vor depune toate eforturile, pentru ca tu să ai parte de zâmbetul pe care ți-l dorești. La nuntă vei putea zâmbi așa de frumos, încât Radu se va îndrăgosti din nou de tine.

-Wow! Ce de-a informații! Cum de știi tu atât de multe informații despre implantul dentar? De unde ai aflat despre această clinică?  Zâmbetul tău frumos este cumva rezultatul unui implant dentar?

-Hmm…ce bine stai cu intuiția…

-Ți-ai făcut implant, și mie nu mi-ai spus?

– Nu am avut când să-ți spun. Dar îți spun acum. De fapt, ți-l recomand. Este soluția restaurativă care m-a scăpat de dureri, de infecții, de umblat de la un doctor la altul. Recunosc că mi-a fost puțin teamă la început, dar, când am descoperit această clinică, și am cunoscut personalul medical, treptat teama a dispărut. Am decis să mă las pe mâna lor, să-i las să muncească pentru zâmbetul lor. Iar rezultatul a fost unul de care și în prezent sunt foarte mândră. La nunta ta am să pot zâmbi în voie.

– Vreau și eu un zâmbet ca al tău! Ce mai stai, du-te la clinica Cris Smile, și lăsă-i pe medici să se ocupe de dantura ta. Lasă-i să-ți redea zâmbetul, pentru ca în cea mai frumoasă zi a vieții tale să zâmbești așa cum îți dorești. Farmecă-i pe toți cu zâmbetul marca Cris Smile!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.