Ecusonul.ro produce și personalizează steaguri

Întotdeauna mi-am dorit să-mi pun bazele unei afaceri. Îmi place să fiu propriul meu stăpân (să fiu și șef, dar și adjunct 🙂 ). Deși viața încă nu mi-a dat posibilitatea să îmi pun bazele unei afaceri, totuși,  mi-a dat șansa să fiu propriul meu stăpân. Și mărturisesc că tare îmi mai place. Nu mă trezesc dimineața stresată că s-ar putea ca șeful din diverse motive  să-și verse nervii pe mine.

Nu, eu mă trezesc relaxată în fiecare dimineață, îmi deschid laptop-ul și încep să fac ceea ce-mi plac cel mai mult, și anume, să scriu. Scriu de dimineața până seara, fără să mă stresez. Zi de zi intru în lumea mea virtuală și-mi las gândurile să se transforme în cuvinte. Nici nu-mi vine să cred că deja s-au împlinit 3 ani de când am pătruns în această fascinantă lume a blogging-ului. Nici nu știu când au trecut cei 3 ani. Atunci când mi-am creat blogul și am început să scriu, nu mi-am închipuit ce aveam să descopăr. În acești ani am descoperit oameni frumoși și talentați de la care am avut multe de învățat.

Cu fiecare zi care a trecut, lumea mea virtuală a devenit din ce în ce mai interesantă, mai ispititoare. Nu a trecut o zi în acești în care să nu intru în această lume. Mi-am dorit să o explorez din ce în ce mai mult, să aflu ce îmi poate oferi. Mi-am dorit ca ceilalți să afle de ea, să fie atrasă de ea la fel de mult ca mine. Mi-am dorit ca ale mele gândurile ce devin cuvinte să ajungă la sufletele oamenilor, iar aceștia să-și dorească să descopere această lume magică. Mi-am dat seama la un moment dat că, pentru ca lumea mea să devină cunoscută nu este suficient să scriu lucruri interesante. Trebuie să o promovez, dar nu doar prin intermediul rețelelor de socializare. Lumea magică în care gândurile devin ca prin farmec cuvinte merită ceva cu totul special.

Mulți bloggeri și-au făcut cărți de vizită. Interesant…dar Gânduri în Cuvinte merită altceva, ceva și mai interesant. Așa că, într-o zi am început să caut pe internet idei. Am dat întâmplător peste steaguri personalizate. Bingo! Cu ajutorul unor steaguri personalizate îți poți promova afacerea! Mă rog…eu nu am o afacere…ci un proiect de suflet…care poate fi promovat cu ajutorul unor astfel de steaguri. M-am gândit că astfel de steaguri le-aș putea da prietenilor, cunoștințelor, pentru a le pune în casă, în birou, în mașină.

Ce bine e când îți vine o idee!!! Ce rău e când nu știi cum să o pui în practică!!!! Noroc cu internetul, căci tot el te ajută să afli cum poți să o pui în practică. După căutări intense pe google am descoperit site-ul firmei ecusonul.ro cu experiență în tradiția publicitară românească.  Această firmă produce și personalizează diferite tipuri de steaguri la comandă (steaguri pentru suporteri, steaguri naționale, steaguri pentru asociații și cluburi,  steaguri de mari sau steaguri de interior cu franjuri sau canaf, steaguri personalizate cu emblema firmei, stegulețe de birou naționale, stegulețe de birou personalizate). Niște stegulețe personalizate cu numele și adresa blogului meu ar fi foarte interesante, nu credeți?

ecusonul.ro

Eu așa cred… Datorită lor cu siguranță îmi pot promova proiectul meu de suflet. Ce bine că există firme care produc și personalizează steaguri!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.