Max Cleaning, medicament contra durerii de cap

Să ai o casă a ta cred că este vis extraodinar pentru orice. Să îți îndeplinești un astfel de vis de fantastic. Și nu ai cum să te bucuri pentru persoana care reușește să își îndeplinească acest vis, mai ales când acea persoană este prietena ta din copilărie. O bucurie și mai mare simți când aceasta te sună și te invită la ea să o ajuți la amenajarea casei sale. Nici nu se pune problema de un refuz. Așa că, atunci când eu am primit un astfel telefon, m-am și urcat în mașină și am  la prietena mea.

A fost o adevărată plăcere să ajut la amenajarea casei. Nu suntem noi experte în designer interior, dar după ore muncă prin casă am reușit cu ajutorul altor prieteni să amenajăm casa. Când spre seară am terminat de aranjat și ultimul detaliu în casă, prietena mea a ajuns la concluzia a sosit momentul să ude casa și să ne și mulțumească în acest fel pentru ajutorul pe care i l-am dat.

Când am auzit de undarea casei brusc cu toții ne-am înviorat, iar oboseala a dispărut ca prin farmec. Ne-am aranjat frumos la masa  din bucătăria modern utilată și am așteptat ca prietena mea să aducă șampania. A sosit și șampania, dar prietena mea nu a vrut sub nicio formă să o bem în bucătărie. A insistat să o bem în sufragerie. Deși i-am explicat că mai bine ar fi să stăm în bucătărie, pentru a nu face deranjat în sufrageria abia aranjată, ea nu a vrut să audă. Așa că, ne-am dus în sufragerie unde unul dintre prieteni a desfăcut șampania roșie care, din nefericire, în loc să ajungă în paharele noastre, a ajuns pe canapeaua cea nouă a prietenei mele. În acel moment am înlemnit cu toții. Eram atât de șocați și jenați de incident, încât nu știam ce să spunem.

Cea care a spart gheața a fost prietena mea care foarte calmă ne-a întrebat:

– A început să vî doară capul?

-Din păcătate, i-am răspuns eu tristă. Canapeaua ta e distrusă. E normal să ne apuce durerile de cap.

-Stați calmi, dragilor. Știu eu un medicament foarte bun contra durerilor de cap.

-Care e acela? am întrebat-o eu curioasă.

-Max Cleaning se numește.

logo max cleaning

-Ciudat nume de medicament.

-Hmm… ți se pare ciudat fiindcă el nu e un medicament propriu zis, ci mai bine zis o firmă care oferă servicii de curățare canapele. Datorită serviciilor de cea mai bună calitate de spălare sau curățare canapele, canapeaua mea va fi ca nouă, iar vouă o să vă treacă imediat durerea de cap când o veți vedea.

-Wow!!! Nu știam de această firmă.

-Mare păcat. Este firma care curăță canapele cu tehnologia injecție-extracție, aastfel că acestea se usucă în câteva ore, culorile sunt inviorate, petele sunt curățate complet, iar țesătura își recapătă elasticitatea și aspectul inițial. Știu acest lucru, deooarece canapele de noi, de la firmă sunt curățate de Max Cleeaning.

Pentru a scăpa de durerea de cap, împreună cu ceilalți prieteni i-am contactat pe cei de la Max Cleaning care în câteva ore ne-au scăpat de ea. Astfel, am ajuns la concluzia că Max Cleaning este un un excelent medicant contra durerii de cap.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.