Să vorbim despre sex

-Să vorbim despre sex.

-N-am auzit bine? Tu azi vrei să vorbim despre sex?

-Da. Vreau să vorbim despre sex. Sexul este un lucru absolut normal în viața noastră, și nu înțeleg de ce foarte multă se ferește să vorbească deschis depre sex. Îl fac, dar când trebuie să vorbească despre el devin deodată pudici. E absurd.

-Draga mea, eu nu sunt pudică deloc, dar totuși nu înțeleg de ce vrei să vorbim despre acum.

-Știi de ce? Fiindcă m-am decis să-mi fac o rubrică pe blogul meu despre acest subiect.

-Wow!!! De când ai luat această decizie?

-De când am descoperit blogul Adinei Banea, Pitch Me Now și rubrica ei SexHibition. Articolele scrise de Adina și lumea plină de prejudecăți m-au determinat să iau o astfel de decizie. Trebuie să încetăm cu prejudecățile astea care ne coordonează modul de a gândi și acționa. Trebuie să încetăm, de asemenea, să ne mai pese de ceea ce spune lumea. Noi suntem noi și avem dreptul să facem ce vrem. Iar eu am chef să vorbesc despre sex.

pitch me now

– Și ce anume vrei să ne spui despre sex?

-Bună întrebare. Deocamdată am să răspund provocării lansate de Adina și am să discut despre sex cu sau fără prejudecăți în cuplu și despre sex și căsătorie ori sex sau căsătorie.

-Interesante subiecte. Ce ai de gândit să scrii?

-Hmm…am să îndemn lumea să renunțe la prejudecăți de orice fel, fiindcă dacă nu renunță la ele pot distruge relația de cuplu. Între doi oameni care se iubesc ar trebui să există o relație deschisă, sinceră, frumoasă. Deși există oameni care și în secolul 21 privesc sexul ca pe un lucru murdar, pervers, el nu este deloc murdar. Sexul este acea legătură trupească frumoasă care se creează între două persoane care se plac, se doresc și despre care nu ar trebui să se ferească să vorbească, pentru a încerca să afle mai multe despre ea.

-Ai dreptate. Dar nu toți oameni pot fi deschiș unii cu alții.

-Dar e greșit. Dacă nu spui partenerului tău ceea ce ți-ar face plăcere, ce îți dorești, atunci cui să-i spui? Vezi, din cauza ideilor noastre preconcepute, din cauza faptului că de multe ori partenerii nu comunică deschis între ei, relațiile se răcesc și până la urmă se destramă. La fel e și în cazul căsătorie. De aceea cred că este cam greu să vorbim despre căsătorie sau sex.

-Aici sunt de acord cu tine. O relație nu poate rezista fără sex oricât de mare ar fi iubirea dintre două persoane. E ca și în cazul focului. Dacă nu îl alimentezi, se stinge. Iubirea este acel foc din inimă care nu trebuie alimentat doar cu respect, grija față de partener…ci și cu sex. Sexul joacă rolul principal în acest proces de menținere a focului din inimă. Fără sex, respectul şi grija față de partener nu au puterea să mențină focul din inimă aprins, și acesta se stinge treptat…

-Măi, măi…nu știu ce să mai zic…

-Nu zi nimic…promite-mi că ai să-mi citești articolele pe care le voi scrie pe acest subiect. Și apropo nu uita să faci o vizită și pe blogul Adinei…îți va plăcea ce vei citi acolo…

  Articolul participă la campania de pe eBloguri.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.