Video Interviurile Live, o posibilitate a angajatorilor și candidaților de a se întâlni față în față online

Trăim în România, țara tuturor posibilităților.

– Draga mea, acest lucru îl știu foarte bine. Nu înțeleg de ce îmi spui mie acest lucru. Eu ți-am spus că îmi caut un job mai bun, iar tu îmi vorbește de România, țara tuturor posibităților? Aveai impresia că eu nu știu acest lucru?

-Ba da, știam. Dar ți-am spus de acest lucru, fiindcă nu trebuie să disperi. Trebuie să ai răbdare, și să începi să cauți ceea ce vrei.

– Crezi că nu am căutat? Am căutat prin ziare, mi-am făcut cont pe diverse platforme de joburi, dar nimic. De fapt, nu e așa. Atunci când am fost sunată și chemată la interviu, nu m-am putut duce, fie pentru că joburile sunt în București, fie din cauza serviciului. Nu vreau să mă învoiesc de la muncă, deoarece nu vreau să bănuiască ceva șeful.

-De ar bănui?

-Pentru că deja o păsărică i-a ciripit că aș vrea să plec. Nu vreau să îi sau motive să mă dea afară.

-Nu-ți face probleme, ai să îți găsești jobul potrivit pentru tine și ai să poți participa și la interviu pentru a-l obține. Spune-mi, ai auzit de StartJobs?

Untitled

-Nu, nu am auzit. Despre ce este vorba?

-Este o o platformă de recrutare online mai aparte. Este singura platformă de recrutare online  ce oferă posibilitatea angajatorilor și candidaților să ajungă față în față  indiferent de distanță cu ajutorul Video Interviurilor Live.

Untitled

–Wow!!!!!! Adică vrei să spui că eu mă pot  înscrie pe platformă, aplica la un job care e în București,  și participa la interviu doar stând în fața computer-ului?

-Da, da. Este suficient să te înscrii pe platformă, să cauți locuri de munca Bucuresti sau joburi Bucuresti, sa aplici la job și să astepti sa fii invitat la un video interviu live.

– Este grozav! Este mult mai ușor acum să obții un loc de muncă indiferent de distanță. Acum am șansa să scap de jobul ăsta de care nu sunt mulțumită, să îmi găsesc ceva mai bun și să mă mut și în București. Ce fericită sunt! Acum îmi fac cont pe platformă! Sunt sigură că o să-mi găsesc jobul ideal.

 Își făcu cont pe platformă și participă la primul ei  video interviu live. Din ceea ce mi-a povestit prietena mea, a fost un interviu foarte interesant,  în urma căruia a obținut jobul mult dorit. Acum e foarte fericită că s-a mutat în capitală. Eu mă bucur că am descoperit această platformă care oferă o astfel de posibilitate candidațiilor. În felul acesta îi ajută să obțină mult mai ușor un job.

 Dacă și voi sunteți în căutarea unui job, vă recomand să vă faceți cont pe această platformă și să aplicați la joburi din orice oraș vreți voi. Datorită acestei posibilități pe care StartJobs o oferă, nu trebuie să vă mai faceți grijă în privința interviului. El se va desfășura fără prea mult stres, având în vedere că veți participa la interviu de acasă. Cu siguranță încrederea în voi va crește,  și veți putea răspunde la întrebările angajatorilor fără pic de trac. Mult succes!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Posibilitatea oferita de aceasta platforma de recrutare este extraordinara. Chiar se poate aplica la joburi mai usor si participa la interviuri fara trac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.