Coșuri de Crăciun pentru toate gusturile

–   Draga mea, știi în ce lună suntem?

–  În octombrie. De ce mă întrebi, ai uitat în ce lună suntem?

–  Nu dragă, nu am uitat. Dar te-am întrebat fiindcă am observat că încă nu ai început cumpărăturile pentru Crăciun. Știu că tu ești o persoană foarte organizată, și îți place să ai toate pregătite din timp. În fiecarean,  în această perioadă începi să cauți cadouri frumoase pe care ni le pui sub brad. Nu ai uitat  că anul acesta mergem de sărbători la ai mei?

–  Vai dragul meu, cum să uit eu așa ceva? Cum să uit că mergem să facem sărbătorile cu mama soacră? N-am uitat, dar nu am început încă sesiunea de cumpărături, fiindcă mi-am dat seama acum câteva zile că nu are rost să mă grăbesc.

– Cum de ți-ai dat seama de un asemenea lucru? E ciudat. Te-ai decis începând de anul acesta să îți schimbi obiceiurile?

-Nu. Am decis de anul acesta să nu mai umblu ca nebuna prin oraș, să vin acasă frântă de oboseală de atâta umblat. Dragul meu, te anunț că m-am modernizat.

– Te-ai modernizat!? Ce vrei să spui cu asta?

– Vreau să îți spun că de anul acesta îmi voi face cumpărăturile doar online. Vreau să stau cu laptop-ul în brațe și cu o cafeluță alături și să-mi fac cumpărăturile simplu și rapid.

– Aaa, da!? Și ce cadou vrei să le cumperi părinților mei?

– Ooo, plănuiesc să le cumpăr un cadou special, cu ajutorul căruia vreau să îi îndulcesc.

– Vrei să spui că părinții mei sunt acri? Doar știi cât de mult te iubesc!!

– Tocmai din acest motiv vreau să le iau cadou special. Vreau să le iau un coș de Crăciun. Am tot navigat pe net zilele astea și am găsit un catalog de cosuri de Craciun în care am descoperit cosuri de Craciun  pline cu minunatii.

GG_0242

– Cu minunății?

– Daa!!!!!! Sunt coșuri cadou ce pot conține  o sticlă de vin, lumânări decorative, cozonaci, figurine din ciocolată, fursecuri… M-am gândit că un astfel de cadou este foarte potrivit pentru părinți, mai ales că este primul Crăciun pe care îl petrecem împreună. Ce spui, nu e un cadou deosebit? E altceva. Și știi că mie îmi place să fac cadouri mai speciale.

– Da, ai dreptate. Sunt sigur că o să le placă acest cadou, mai ales că nu se așteaptă să le facem cadou un astfel de coș.

– Ce mă bucur că-ți place ideea mea!! Abia aștept să alegem împreună de pe gourmetgift.ro, coșul potrivit și apoi să ne gândit la câteva solutii de ambalat pentru cadouri. Vreau să ambalez cadoul cât mai frumos posibil pentru mama soacră. Vreau să văd cum îi vor sclipi ochii când va vedea cadoul sub brad și se va întreba oare ce este.

– O să se bucure, ai să vezi. Din câte văd eu pe site, sunt coșuri de Crăciun pentru toate gusturile, chiar și pentru cele mai pretențioase.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.