O carieră de succes poate fi construită cu un job de viitor

O carieră de succes poate fi construită cu un job de viitor, aceste cuvinte le-am auzit pe băncile facultăţii şi mi-am dorit întotdeauna să-mi găsesc un astfel de job. De aceea, după ce am terminat facultatea, am încercat să îmi găsesc un job de viitor pentru a avea o carieră de succes.

Din păcate, am uitat un lucru foarte important. Faptul că eu trăiesc în România şi un astfel de job nu se găseşte aşa uşor. Ani de zile am încercat să-mi găsesc job-ul mult visat, dar mi-a fost tare greu. Mi-am făcut cont pe diverse platforme de joburi, am căutat  ceea ce am considerat că este un job de viitor,  am aplicat la joburi, am fost la interviuri, dar nimic nu a ieşit aşa cum am vrut eu.

Nu m-am dat bătută însă, fiindcă ştiam că visul nu mi-l pot îndeplini decât dacă îmi găsesc un job de viitor. Aşa că am continuat să îl caut. De ce? Fiindcă sunt omul care crede cu tărie în puterea viselor şi în faptul că în această viaţă trebuie să faci orice ca ele să se îndeplinească.

Visele îţi dau puterea să mergi mai departe orice ar fi, iar îndeplinirea lor îţi dă încredere în tine şi în propriile forţe. O carieră de succes ce să mai spus, este lucrul care îţi dă avânt, te urcă pe acele culmi pe care nu ai crezut vreodată că poţi urca. O carieră de succes este o adevărată provocare cred că pentru oricine, dar în special pentru mine. Acesta este şi motivul pentru care  mi-o doresc. Şi se pare că  c visul meu este pe cale să se îndeplinească, deoarece în sfârşit  am dat peste o platformă de joburi care îmi place foarte mult.  Este o platformă cu locuri de munca full time, care dă posibilitatea tuturor să îşi găsească un job de viitor.

Untitled

Sunt sigură că pe această platformă îmi voi găsi jobul de viitor, cel care mă va ajuta să-mi îndeplinesc  marele vis, acela de a-mi construi o carieră de succes. Astfel viaţa mea se va schimba în sfârşit. Va răsări soarele şi pe strada mea cu Start Jobs.

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. Am dat un click sa vad despre ce este vorba si asa m-am inregistrat si am adaugat si CV-ul. Deci este de bine, iar platforma poate sa concureze cu cele mari din domeniu.

  2. O platformă interesantă care are aproape tot ce îi trebuie pentru a concura cu marile platforme de joburi. 🙂

  3. Dya spune:

    Toate aceste cuvinte sunf ff adevarate deoarece astazi gasesti foarte rar persoane care practica jobul la care au visat… dar totusi nu trebuie sa ne pierdem speranta ca va veni si momentul nostru. Adevarat este si faptul ca daca ai un job care iti place …muncesti cu drag si te simti oarecum „satisfacut” ca nu ai invatat degeaba atatia ani, insa ideea de baza este sa nu ne pierde niciodata speranta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.