Nuntă cu ră(sunet)

 Toți vor o nuntă cu ră(sunet). Nunta reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu care decide să pornească pe calea iubirii pentru a descoperi fericirea. Este evenimentul pe care toți cei care decid să se căsătorească, vor să îl organizeze în cele mai mici detalii, pentru ca totul să iasă perfect. Același lucru și l-au dorit și  Maria și Ion, după ce Ion ajutat de câteva pahare  de rachiu a prins curaj și a cerut-o în căsătorie pe Măria lui.

– Mărie, Mărie dischide geamul și hai afară, fiindcă am ceva important să îți zic.

– Ci ai măi Ioane? Ce-i cu tine la ora asta aici? Vrei să o trezești pe mama? Nu puteai să aștepți până mâine dimineața?

– Nu puteam fă Marie. Ce vreu io să îți spun îi foarte important.

– Da’ ci vrei să îmi spui așa di important? zise Măria în timp ce sări pe geam. M-ai făcut curioasă.

– Mărie, eu în asta sară, mi-am făcut curaj să viu aici la tine pentru că vreu să îți spun că m-am decis că eu nu pot trăi fără tine. Am rezolvat în final dilema care nu-mi dădea pace de câteva zile: Să mă însor sau să nu mă însor? În astă sara slavă Domnului am rezolvat dilema. Vreu să mă însor cu tine. Ci spui Mărie, vrei să te măriți cu mine?

– Ioane, ci să zic, sunt și eu în dilemă: Să mă mărit sau să nu mă mărit? Grea dilemă, mai ales că eu nu o pot rezolva cu câteva păhărele de rachiu ca tine.

– Fă Mărie, doar unul am băut, pentru curaj. Îți jur. Di restul s-o ocupat Domnul. El mi-a îndrumat pașii spre tine, iar eu mi-am dat sama că vreu să mă însor cu tine. Tu vrei să te măriți cu mine?

– Măi Ioane, nu știu ce să zic. Aș vre să nu mă mărit cu tine, fiindcă ce îmi spune că îmi vei da dureri de cap, dar uite că inima nu mă lasă și tot îmi spune să îți spun Da. Așa că am să-mi ascult inima și am să zic Da. Nu știu ce va urma, dar sper să fie de bine…

– Va urma să mergem la primărie Mărie  ca să ne luăm.

– Va urma să facem nunta Ioane. Dacă nu îmi faci nuntă, eu nu mă mărit cu tine. Vreu nuntă mare la care să îmi cânte un dj profesionist.

– Ci vrei? Dj? Da pentru ci îți trebuie dj? Putem  casu să cânte  și vezi tu și horodincă o să tragem  la mama în curte.

– S-o crezi tu. Eu vreu nuntă cu ră (sunet). Vreu ca de nuntă noastră  să audă tot satul.

– Casu merge foarte ghini. Îl dăm la maxim și ai să veni cum răsună boxele.

– NU, NU, NU. eu vreu sonorizare profesionistă.

– Fă Mărie, di ci tot vrei sonorizare di asta fă? Fă-mă și pe mine să înțeleg. Di ci este importantă sonorizarea profesionistă la o nuntă?

-Cum di Ioane? Pentru că că atunci când angajezi un dj profesionist el vine cu echipament complet de sunet, de cea mai bună calitate. Un dj  profesionist oferă muzică bună, artiști de calitate și cele mai bune soluții pentru o nuntă cu ră(sunet). Stii că la o nuntă muzica face toți banii, așa că noi trebuie să se asigurăm că lumea o să se distreze și să cotizeze așa cum se cuvine.

– Fă Mărie, ai niște idei…

-Am Ioane, am. Și pot să te anunț că deja am găsit dj-ul pe care îl vreu la nunta mea.

– Cum adică l-ai găsit, întrebă Ion cu ochii cât cepele. Abia te-am cerut, iar tu îmi spui că ai găsit dj? Cum așa?

– Păi știem că ai să îți faci într-o zi curaj și ai să mă ceri. Așa că am zis că e mai bine să fiu pregătită. Așa că am căutat și l-am găsit pe dj for party. Este o firmă care nu doar ne asigură cele mai bun efecte de sunet de lumini, mașină de fum… O să avem o nuntă de vis. Acum înțelegi de ce este importantă sonorizarea?

– Înțăleg fă, înțăleg, că doar îs băiat deștept? Mașină de fum zici? Mărie, vrei să ne intoxicăm cu fum?

– Of, Ioane, taci din gură și fugi și te culcă că văd că rachiul di la bar ți-o făcut curaj, dar ț-o tulburat mintea. nau o să ne intoxicăm cu fum, ci o să avem o nuntă de vis. Cu ajutorul celor de la dj for party vom începe o poveste frumoasă de iubire, vom  porni pe calea iubirii pentru ca găsi fericirea. Vom dansa, vom face fotografii, ne vom distra….

– Sună bine, Fă Mărie.

– Sună Ioane, sună….

Și a sunat și a răsunat în tot satul, iar Maria și Ion au dat de fericire, mergând pe calea iubirii.

 Cu această poveste particip la campania de pe eBloguri.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.