O zi din viața mea (de blogger)

Eu, Irina, autoarea acestui blog, sunt o persoană  care întotdeauna a luptat,a visat,  a sperat și a răbdat. Din punctul meu de vedere, viața este o luptă continuă clipă de clipă. În fiecare zi trebuie să lupți pentru a trăi frumos, pentru te bucura de tot ceea ce viața îți oferă. Fără lupta nimic nu ar mai avea sens. Dacă vrei să realizezi ceva în viață,  trebuie să lupți, să visezi și să speri  că într-o bună zi viața îți va oferi ceea ce îți dorești.

Eu încă visez și  sper că viața mea obișnuită se va schimba. O zi din viața mea (de blogger) se desfășoară așa:

– la ora 6.30 mă trezesc, mai lenevesc câteva minute în pat și apoi mă dau jos din pat și deschis computer-ul. Mă apuc de lucru. 6 articole așteaptă să fie scrise și postate pe site-uri pentru firma cu care colaborez. Îmi vine greu să mă apuc de ele fiindcă știu că până le scriu o să mă apuce toate transpirațiile. E vară, e cald, și oricât aș lupta cu ea, tot nu reușesc să o înving. Însă eu nu mă dau bătută.  Știu că acolo undeva există  arma perfectă contra transpirației. Cu acest gând în minte   încep să scriu rând pe rând cele 6 șase articole despre beauty, fashion, sănatate etc. Nu iau micul dejun fiindcă am impresia că pierd timp prețios. Le termin în general pe la 15, 15.30. Atunci fac pauză, căci de atâta stat la computer încep să  amețesc. Dar cum îmi place ceea ce fac nu mă plâng.

– pe la ora 16, după ce am mâncat și m-am odihnit puțin, mă apuc de tradus și de postat niște jocuri pe un site cu jocuri. Mă iau  din nou toate căldurile, mai beau niște apă să nu mă deshidratez și traduc în continuare. După ce le termin pe la 17, 17.30, încep un program de relexare. Intru în bucătărie și încep să mă joc cu  diverse ingrediente pentru a-mi crea o mâncare ușoară pentru cină. Ador să gătesc, de aceea când intru în bucătărie mă relaxez de minune. Însă nu scap de căldură și transpirație. Mama ei de transpirație, tare enervantă mai este….

De ce vă povestesc eu toate aceste lucruri? Fiindcă Rexona m-a provocat să vă vorbesc despre o zi din viața mea. Și pe lângă faptul că sunt o persoană care luptă speră și visează, sunt și o persoană căreia îi place să răspundă la provocări. Așadar, am răspuns cu drag  acestei provocări și v-am povestit o zi din viața mea. Am omis însă să vă spun ceva. Am omis să vă spun ca Rexona este acea armă perfectă contra transpirației pe care eu abia aștept să încep să o folosesc.

Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare ce  asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile. Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.

Infopgraphic-rexona-v5-medium
Cu cât facem mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o facem, pentru ca toți cei care o folosesc să se bucure de o senzație de prospețime îndelungată. Eu știu că de acum încolo pe parcursul zilei cât voi sta în fața computer-ului și voi scrie de dimineața până seara, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, mă va ajuta să fac faţă provocărilor fiecărei zile și să scap de transpirație.

Am visat, am sperat, am avut răbdare și uite că viața mi-a oferit ceva din ceea ce mi-am dorit.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.