Un răspuns sincer la o întrebare interesantă

Zilele astea am fost provocată să răspund la o întrebare. Cum  mie îmi plac provocările,  am să ofer un răspuns sincer la o întrebare interesantă din punctul meu de vedere. Am fost provocată să răspund la întrebarea: Ce aşteptări ai tu de la o firmă de hosting? Ce aş putea eu oare să răspund la o astfel de întrebare?

Că îmi doresc să  găsesc o firmă de găzduire web care să îmi ofere suport tehnic în orice situaţie şi în orice problemă aş întâmpina.  Aştept ca Uptime să fie garantat,  deoarece îmi doresc ca blogul meu să fie în permanenţă accesat. Mi-aş dori de asemenea să ştiu că toate datele şi fişierele mele sunt în siguranţă. Nu aş vrea să constat la un moment dat că am pierdut date preţioase, deoarece firma de hosting nu s-a ocupat de salvarea fişierelor mele.  Vreau ca pe blogul meu să existe suficient spaţiu de stocare, trafic nelimitat web, conturi email nelimitate, panoul control.  Nu în ultimul rând îmi doresc  foarte mare seriozitate din partea  firma de găzduire la care voi apela în viitor.

Aceste aşteptări de care sper să am parte de la o firmă de hosting, cred eu sunt aşteptări normale, mai ales dacă sunt ale unei persoane care este dispusă să îşi achiziţioneze un pachet de hosting la  un preţ în acord cu aşteptările sale.  Îmi doresc să am parte de un blog foarte bine pus la punct, fiindcă de 2 ani şi jumătate de când fac parte din lumea blogging-lui, mi-am dat seama că acest lucru contează enorm dacă vrei să ca oamenii să intre pe site-ul tău. Este foarte important să ştii că în orice moment  ai parte de servicii de cea mai bună.

 Nu am încă un blog pe domeniu propriu tocmai fiindcă până acum mi-a fost greu să mă dă decid asupra unei firme de hosting. Dar faptul că am fost provocată să răspund la o asfel de întrebare, cu siguranţă mă va ajuta foarte mult în luarea celei mai bune decizii cu privire la firma de hosting. Astfel,  mă voi putea bucura în sfârşit de un blog pe domeniu propriu găzduit de o firmă de hosting care oferă servicii de cea mai bună calitate.

Nu îmi rămâne de făcut  altceva decât să caut firma de hosting care să întrunească toate aşteptările mele. Cu siguranţă o voi găsi foarte rapid şi astfel îmi voi putea crea blogul pe domeniu propriu, un blog mult dorit.

Ps: Dacă şi voi răspundeţi la întrebarea: Ce aşteptări ai tu de la o firmă de hosting? într-un comentariu la acest articol,  aveţi şansa de a câştiga un  pachet de hosting standard  si un domeniu pe un an de zile la alegere pe com .net .org .info .eu de la ghesi.ro. Aştept cu nerăbdare raspunsul vostru la această întrebare. Mult succes la concurs vă doresc!

UPDATE : Îmi cer scuze pentru întârziere datorata faptului ca nu am inteles ca eu trebuia sa aleg 2 castigatori daca sunt mai putin de 5 comentarii cu raspunsul corect. 

I-am extras prin random si iata-i in lista de mai jos:

Felicitari!

Untitled

De asemenea, ai putea dori...

11 răspunsuri

 1. Alexandru spune:

  Am folosit serviciile celor de la ghesi.ro acum multa vreme, am fost multumit de ei dar am trecut pe un dedicat si sunt mult mai multumit. Dar daca as alege o firma de gazduire sa imi ofere servicii de gazduire, as avea nevoie exact de ceea ce isi doreste orice webmaster care isi castiga banii de pe internet: preturi bune, calitate si suport tehnic, restul e alta mancare de peste.

 2. Alin spune:

  Servicii bune, viteza de incarcare buna si suport tehnic, ar merge si preturile…

 3. Camelia spune:

  Siguranta datelor.
  Calitatea serviciilor.
  Suport tehnic.
  Intelegere din partea firmei de gazduire, adica, daca nu intarzi la plata cateva zile sa nu iti suspende serviciul.
  Preturi bune, adica nici mari, dar nici prea mici.

 4. PRACTIC spune:

  Aşteptări:
  1) Să am datele în siguranţă
  2) Să fiu accesat în draci.
  3) Să primesc FOARTE MULTE comentarii
  4) Motoarele de căutare să mă găsească prioritar
  5) Adresă de e-mail
  6) Capacitate de stocare a datelor mare
  7) Preţuri minime

  Deocamdată atât dar dacă mai îmi vine ceva în minte promit să revin şi îţi mai spun !!! 😛

 5. Stoian Ciprian spune:

  Pare interesanta si firma de gazduire pe care o recomanzi, insa mi-as dori sa testez inainte sa ma pronunt. Momentan is fericit cu firma mea de gazduire! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.