De ce aș recomanda noul Samsung Galaxy S6 unui prieten?

De ce aș recomanda noul Samsung Galaxy S6 unui prieten? Bună întrebare, dragi băieți de la Blogalinitiative. Păi cum de ce aș recomanda un astfel de telefon unui prieten? Fiindcă din punctul meu de vedere de vedere  este un telefon pe care se merită să îl aibă toată lumea,  inclusiv eu  (mă mulțumesc însă deocamdată cu ruda sa, Samsung Galaxy Core). 🙂

ro_SM-G920FZKAROM_000000001_Front_black

De ce se merită? Pentru că acest telefon întrunește câteva caracteristici care îl transformă într-un telefon pe care se merită să îl ai.

1. Este elegant și eficient. Are un design practic și elegant, ce este completat de o interfață nouă și foarte bine optimizată care îi poate oferi prietenului meu drag, o experiență foarte plăcută de fiecare când îl va folosi. Este creat din metal și sticlă după o tehnologie avansată. Corpul din sticlă este realizat din cel mai rezistent material, Corning® Gorilla Glass® 4 și este disponibil într-o gamă de culori elegante.

2, Camerele foto principale și cele frontale sunt mai rapide și oferă imagini mult mai clare și mai vibrante. Datorită noii funcții „Quick Launch”, se poate accesa mult mai rapid camera foto.

ro_SM-G920FZKAROM_000000002_Back_black

3. Se poate încărca foarte rapid fără cabluri. Se poate încerca prin intermediul dispozitivelor wireless care se găsesc pe piață. Simplu și foarte rapid.

4. Acest minunat telefon este realizat după o tehnologie de vârf. Este foarte subțire și este echipat cu cele mai performante procesoare de ultimă de generație.

ro_SM-G920FZKAROM_000000005_L-Front30_black

5. De pe Samsung Galaxy S6 se pot face foarte ușor plăți mobile.

6. Securitatea este mult înbunătățită. Acest telefon este creat pe  platforma Samsung Knox care oferă funcții avansate pentru protecție în timp real în caz de atacuri. Nu se știe niciodată ce ți se poate întâmpla, așa că este bine să ai în buzunar un telefon care se poate bloca și controla de la distanță cu ajutorul funcției Find My Mobile.

Nu vi se par niște caracteristici foarte importante care îl transformă într-un telefon ce merită recomandat unui prieten? Mie mi se par foarte importante, de aceea l-aș recomanda unui prieten. Țin foarte mult la prietenii mei  și întotdeauna le recomand ceea ce este mai bun. Samsung Galaxy S6 este un telefon pe care oricare dintre prietenii mei merită să îl aibă, fiindcă este un smartphone foarte performant care le-ar fi foarte util.

Nu știu voi ce părere aveți despre acest smartphone, dar mie îmi chiar place și mi-aș dori să îl  văd  măcar la unul dintre prietenii mei…. Știu sigur că și ei și-ar dori…

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.