Nostalgie

Ce repede trec anii, nu-i aşa dragii mei cititori? Parcă mai ieri eram copil şi mă jucam în curtea bunicilor mei. Parcă mai ieri stăteam întinsă pe pat lângă bunicul, care încerca să îmi spună o poveste pentru a adormi mai uşor, dar adormea el înaintea mea. Abia aşteptam ca bunicul să adoarmă  pentru ca eu să ies în curte şi să mă joc.

Ce frumos era în curte la bunicul, mai ales în anotimpul cald, atunci când el îşi făcea în curte solar. Îmi plăcea să intru în solar şi să admir legumele care creşteau frumos. El nu s-a născut  însă la ţară, ci  la oraş, într-o familie care s-a ocupat din tată în fiu cu agricultura. Ei au trăit toată viaţa din agricultură, au avut mereu  grădini de legume.  Au muncit din greu pământul, l-au protejat mereu, iar el i-a răsplătit cu roade bogate ce le-a asigurat traiul de zi cu zi.

Am crescut până la vârsta de 10 alături de bunicul meu, apoi am rămas doar cu amintirea celui care a trăit o viaţă muncind pământul. De fiecare dată când îmi amintesc de el mă cuprinde nostalgia. Dacă ar mai fi trăit,  ar fi  împlinit   anul acesta în luna  Mai  110 de ani. El ar fi avut şansa să  vadă  cum de 25 de ani încoace,  pământul pe care atât de mult l-a iubit,  a putut fi protejat mult mai uşor datorită Alcedo,  firma care de un sfert de secol asigură tuturor fermierilor, tuturor celor care iubesc pământul, produse pentru protecția plantelor. Este cel mai mare distribuitor de astfel de produse şi de seminţe din România. De asemenea, este unul dintre principalii jucători pe piața de distribuție de îngrășăminte.

Alcedo susţine de 25 de ani agricultura…

ALCEDO 02

Alcedo a protejat peste 17.000.000 de hectare numai în ultimii 10 ani…

ALCEDO 03

Alcedo susţine performanţa în agricultură, şi investeşte permanent în tehnologie…

ALCEDO 04

Alcedo susţine în fiecare zi peste 4000 de fermieri…

ALCEDO-05

Alcedo face de 25 de ani lucruri foarte frumoase pe care cu siguranţă pe bunicul meu l-ar fi încântat. Le face pentru că are forţa necesară pentru a le face, pentru că înţelege că dacă oamenii nu ar avea resursele necesare pentru a se îngriji de pământ, ei nu ar putea trăi. Pământul le asigură zi de zi tot ceea ce este necesar pentru a trăi.

Alcedo susţine de 25 viitorul agriculturii româneşti… Ne ajută pe noi toţi să trăim frumos.


ALCEDO 21

Alcedo împlineşte anul acesta 25 de ani. Nu îi mai pot ura  astăzi bunicului meu La mulţi ani, fiindcă că el acum există doar în inima mea. Astăzi această frumoasă urare merge către Alcedo, firma  care mi-a amintit de cel ce a făcut mult prea puţin parte din viaţa mea, bunicul meu.

La mulţi ani cu multe realizări alături de oamenii care iubesc şi muncesc cu drag şi spor pământul, zi de zi!

images

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.