Blogdetehnologie.ro, un blog util tuturor

Trăim în epoca tehnologiei. Pe zi ce trece, ea face din ce în ce mai mult parte din viaţa noastră. Am ajuns să nu mai putem trăi fără, deoarece trebuie să recunoştem că ea ne uşurează foarte mult viaţa. Din păcate, ea avansează atât de repede, încât nu putem ţine pasul cu ea. Nu apucăm bne să ne obişnuim cu gama variată de produse IT, de gadgeturi, că apar altele noi.

Avizi de cunoaştere cum suntem noi, oamenii, ne dorim dacă se poate să aflăm cât mai multe despre ceea ce apare în domeniul tehnologie. Trebuie să fim întotdeauna foarte informaţi în orice privinţă. Nu se ştie la ce ne poate folosi informaţia.

Eu, Irina, o persoană avidă de cunoaştere, recunosc că îmi place să fiu la curent cu informaţii din diverse domenii. De aceea, atunci când am aflat că Kooperativa 2.0 şi-au adăugat în portofoliu un nou blog, şi anume, blogdetehnologie.ro, tare m-am bucurat. De ce? Fiindcă vă mărturisesc că eu şi cu tehnologia nu prea suntem prietene. E greu să fii prieten cu cineva căruia nu-i prea înţelegi limbajul. Oricât încerc, datorită faptului că ea avansează rapid, eu nu prea o înţeleg. Mă folosesc de ea ce-i drept, dar  cam o fac pe bâjbâite.

Dar gata, de acum datorită noului blog, am şansa de a fi la curent cu tot ce apare în domeniul tehnologiei. Este un blog foarte interesant care te pune la curent cu toate informaţiile despre tehnologie. Acum nu o să mai stau cu gura căscată când cineva o să-mi vorbească despre un gadget sau despre un nou telefon sau tabletă. Acum o să ştiu despre ce este vorba. Şi asta nu e tot şi în privinţa tehnicii o să fiu foarte informată, o să ştiu mai multe despre diverse tehnologii, despre roboţi. O să mă pot mândri cu ale cunoştinţe vaste din domeniul tehnologiei.

Şi fiindcă îmi place acest  blog, îndrăznesc să le propun celor care se ocupă de el să creeze o rubrică despre cele mai interesante şi utile invenţii din domeniul tehnologiei. Ar fi interesant să aflăm ce a mai inventat omul pentru semenii săi. Acestea fiind zise mult succes, dragilor! Aştept să citesc pe acest blog informaţii din ce în ce mai interesante şi utile.

PS: Mesaj pentru cei ce şi-ar dori o   cască Bluetooth. Abonaţi-vă la newsletter-ul blogului în luna mai şi o puteţi câştiga 

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. ratzone spune:

    eu zic ca e prea multă simpatie in art dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.