Câştigă acum încredere în tine

1292

Astăzi vreau să vă prezint o lucrare care este bestseller internaţional. Cartea Câştigă acum încredere în tine scrisă de autorul britanic Paul McKenna tratează un subiect foarte important pentru bunul mers al tuturor lucrurilor din viaţa noastră. Încrederea este motorul tuturor reuşitelor noastre, iar lipsa de încrederii este de multe cauza multor eşecuri din viaţa noastră .

Există foarte multe momente în viaţa noastră în care încrederea joacă un rol crucial. Din păcate,   se întâmplă de foarte multe ori ca încrederea în propriile forţe, în ceea ce suntem în stare să facem să nu existe. Şi atunci ne apar imediat în minte cuvintele: dacă aş fi avut mai multă încredere în mine… Aceste cuvinte ne apar în minte mult prea târziu, apar deja când am avut parte de eşec. Ca aceste cuvinte să nu mai apară în minte, trebuie să încercăm zi de zi să avem mai multă încredere în noi, în ceea ce suntem în stare să facem şi să încetăm să ne mai subestimăm.

Pentru a ne veni în ajutor astfel încât  să ne recâştigăm  încrederea în noi, Paul McKenna ne propune în această carte un program simplu, dar foarte eficient care se bazează pe tehnicile hipnoterapiei şi ale programării neurolingvistice. Aceste tehnici din punctul său de vedere,  sunt cele care ne vor ajuta foarte mult să ne recâştigăm încrederea în noi. Exerciţiile pe care reputatul scriitor ni le propune în carte,  ne vor ajuta foarte în acest sens dacă le vom pune în practică.

Cred că este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca noastră pentru ca ori de câte ori simţim că ne pierdem încrederea în noi, să avem la cine apela pentru a o putea recăpăta. Vă recomand cu drag această carte care a apărut la Editura Litera. Lectură plăcută și weekend plăcut vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.