Urzeala Tronurilor a început

Dragilor, am o veste bună pentru voi. A început Urzeala Tronurilor sau Game of Throne. Nu-i așa că de-abia așteptați să vedeți al cincilea sezon?  Ei bine dragilor,  îl puteți vedea de acum încolo pe HBO. Pe 13 aprilie, HBO a lansat în toată lumea al cincilea sezon din iubitul serial Game of Thrones. Primul episod a putut fi vizionat la HBO, în România, în același timp cu premiera din State, dar este disponibil și pe www.hbogo.ro (fără abonament). Cum vi se pare acest film? Mie mi se pare un film foarte interesant cu personaje care mai de care mai atrăgătoare și mai captivante.

V-ați întrebat vreodată ce personaj v-ați fi dorit să intruchipați? Din ce familie ați fi vrut să faceți parte? Eu da.  Și dacă aș fi avut fi putut alege, aș fi ales să fac parte din Casa Lannister,  una din Marile Case din Westeros, una dintre cele mai bogate şi mai puternice familii şi cea mai veche dintre dinastii. Simbolul acestei familii ce locuiește la Castelul Casterly Rock este un leu de aur pe fond purpuriu, iar Motto-ul: „Ascultă-mi răgetul!”. Atât simbolul cât și motto-ul îmi amintesc de personalitatea mea puternică, de dorința de a lupta mereu pentru a câștiga. Și dacă aș fi să întruchipez un personaj din această familie acesta ar fi Queen Cersei, deoarece este o femeie foarte puternică și ambițioasă care știe foarte bine ce vrea.

Lena Headey è la regina Cersei Lannister

Sursa foto: grazia.it

 Voi din ce casă v-ați dori să faceți parte? Ce personaj ați vrea să întruchipați? Până vă gândiți voi la un răspuns, eu vă spun că particip cu acest articol la Urzeala Bloggerilor. Este o provocare a celor de la BlogalInitiative la care m-am hotărât să răspund prin intermediul acestui articol

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.