O super veste despre QuickMobile și Profitshare

Dragi deținători de site-uri și blogguri, ați aflat vestea cea bună? Acum puteți câștiga bani dacă promovați pe site-urile sau blogurile voastre, produsele QuickMobile. Acest lucru este acum  posibil,  deoarece QuickMobile a început colaborarea cu platforma de marketing prin afiliere, Profitshare. Această platformă ne oferă nouă,  deținătorilor de site-uri și bloguri ocazia de a promova pe blogul sau site-ul nostru produsele QuickMobile, iar când un cititor va cumpăra un produs prin intermediul blogului nostru, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs ne va reveni nouă. E super veste, nu-i așa? De aceea m-am și gândit să o împărtățesc cu voi.

Și asta nu e singura veste pe care vreau să v-o dau. Vreau să vă mai spun ceva. Ce anume?

Faptul că:

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Este o ocazie extraordinară de a câștiga bani, fără să faci mare lucru, de aceea vă recomand tuturor să promovați produsele QuickMobile pe site-urile și blogurile voastre. Dacă veți face acest lucru, veți putea câștiga și premii, deoarece odată cu implementarea Profitshare, QuickMobile va da startul unui concurs pentru toți afiliații Profitshare.  Concursul se desfășoară până pe 30 aprilie, încă mai este timp să vă înscrieți. Premiile sunt foarte tentante.

profitshare_banner_quickmobile_concurs

Așadar, de voi vreți să câștigați la fel ca mine, simplu și foarte rapid bani din blog, vă sfătuiesc pe Profitshare acum voi să vă faceți cont. Mult succes la bani eu vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.