Frumoasele ruine

frumoasele-ruine_1_fullsize

Dacă vremea a început să fie din ce în ce mai frumoasă vă invit să faceţi o călătorie. Unde? Tocmai la Hollywood pentru a vizita cetatea filmului. Nu-i aşa că sună tare interesant? Cred şi eu. Toţi  ne-am dori să ajungem acolo într-o bună zi acolo. Şi uite că dorinţa ni se poate îndeplini. Noi putem porni acum    într-o astfel de călătorie prin intermediul lecturii. Autorul   Jess Walker ne invită pe toţi să facem o călătorie pentru a vizita culisele pline de surprize a fabricii de vise de la Hollywood. Şi pentru a putea călători atât de departe ne pune la dispoziţie cartea sa Frumoasele ruine.

În această carte care a apărut la Editura Polirom, anul acesta, autorul ne permite să urmărim destinele personajelor sale care sunt strâns legate de cetatea filmului. Este o carte plină de dinamism care cucereşte cititorul datorită personajelor sale pline de viaţă. În această carte autorul creionează o poveste de viaţă despre iubire, frustrare, egoism, răbdare, idealuri ale tinereţii şi tot felul de trăiri ale sufletului omenesc.

Este o carte foarte potrivită pentru un sfârşit de weekend în care nu vă doriţi altceva decât să vă relaxaţi. Lectură plăcută vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.