Mesajul din vis

Dragi flori,  de-aţi şti voi cât de mult eu vă iubesc şi cât de tare mi-aş dori în preajma mea eu să vă am. De-aţi şti că eu de mult visez  pe voi cu drag să vă plantez în grădină, pentru  ca eu să vă pot astfel admira a voastră neasemuită frumuseţe. Dar din păcate eu nu pot, căci în aceste vremuri de răstrişte banii nu sunt deloc destui. Of,  tare rău îmi pare că eu de voi nu mă pot bucura.

– Ba  ai putea de noi tu să te bucuri, îmi zise deodată un superb trandafir. Ai putea dacă ai face şi tu ce a făcut Costin.

Nedumerită,  mă uit la trandafirul ce stătea mândru în vaza de pe masă.  Îmi venea greu să cred că îmi vorbeşte un trandafir.

– De ce te uiţi aşa nedumerită?! Eu, trandafirul din vază ţi-am vorbit.

– Tu poţi vorbi?!

– Da,  pot vorbi. Şi am decis să îţi vorbesc tocmai acum, fiindcă eu m-am săturat să tot te aud că ţi-ai dorit grădina ta dar nu ai bani. Sunt chiar surprins că voi oamenii nu ştiţi unii de alţii.

– Adică cum nu ştim unii de alţii? Ce vrei să spui?

– Vreau să spun că mă miră faptul că încă nu ştii ce a făcut Costin. Dacă ai şti ce a făcut,  nu te-ai mai plânge că nu ai bani.

– Cine e Costin şi ce a făcut? îl întreb eu curioasă pe vorbăreţul trandafir.

– Of, mă uimeşti măi omule. Ştiu eu am mai multe decât tine. Costin este un băiat isteţ care din momentul în care şi-a dat seama ce vrea,  a căutat o soluţie pentru a-şi îndeplini dorinţa. Aşa că eu îţi recomand să faci ca el. Nu  cred că îţi trebuie un buget mare pentru a amenaja o grădină de vis.  Noi trandafirii,  narcisele şi chiar bujorii vom fi foarte fericiţi să fim vedete în grădina ta de vis.

– De unde ştii atâtea lucruri trandafirule? Şi ce soluţie a găsit Costin?

– Eu nu ştiu exact  ce soluţie a găsit Costin, dar a găsit-o din moment ce a reuşit să îşi amenajeze o grădină. O vei găsi şi tu omule, că nu degeaba eşti înzestrat cu raţiune.. Acum te las, căci se luminează de ziua……

– Stai…. Şi brusc m-am trezit speriată stringând stai. Buiumacă de somn am încercat să îmi dau seama de ce  m-am trezit strigând. Şi încet, încet mi-am amintit că am avut o conversaţie ciudată cu trandafirul care acum stătea liniştit în vază,  pe masa din faţa patului. În cursul nopţii se desfăcuse şi  mai tare şi acum îl puteam admira în toată splendoarea lui. Era superb.

Gândindu-mă la conversaţia ciudată din nopţii, mi-am dat seama că visul meu nu a fost unul ca oricare altul. Având în vedere că sunt o persoană care crede mult în vise, mi-am dat seama că visul meu a vrut să îmi spună ceva. Dar pe moment nu îmi dădeam seama ce anume. Dar apoi mi-am amintit de celebrul Costin şi de grădina lui. Atunci am realizat că ceea eu trebuie să fac pentru a-mi amenaja grădina este  să apelez la Provident.

Şi asta am şi făcut. Am apelat la Provident, mi-am luat un împrumut de 500 Ron şi mi-am amenajat o grădină superbă de trandafiri. Acum sunt foarte fericită în grădina mea amenajată cu ajutorul celor de la Provident.         167464_10150964675407158_1367349252_n

582369_10150964675157158_1882717769_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragilor, dacă şi voi aveţi o idee frumoasă pe care vreţi să o puneţi în practică, apelaţi cu încredere la Provident şi astfel voi veţi reuşi şi voi să vă îndepliniţi dorinţa. Este şi simplu şi foarte rapid. Cu doar două acte, cel de venit şi de reşedinţă puteţi obţine un împrumut între 500 şi 5000 lei. Veţi avea rate fixe de 17 lei pe săptămână. Sună bine, nu-i aşa? Multă succes în punerea în practică a ideilor vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.