Cel care mă aşteaptă

568035

 Ador lectura. O ador de când tatăl meu mi-a pus dăruit la vârsta de 11 ani o primă carte care se numea Frumoasa din Louisiana. De atunci am descoperit lumea minunată a cărţilor, o lume care mă fascinează zi de zi. Şi fiindcă sunt fascinantă de lectură,  astăzi voi inaugura o nouă rubrică pe blogul meu care se va numi Ce să mai citim.  Aici veţi descoperi fel de fel de cărţi,  care mai de care mai interesante care cuprind poveşti pe care noi merită să le aflăm. De ce? Deoarece ele pot reprezenta adevărate lecţii de viaţă pentru fiecare dintre noi.

Îmi plac lucrurile interzise. V-am spus? Dar oare cui nu-i plac? Din acest motiv, am decis ca astăzi să vă prezint  un roman care a fost interzis de două ori, dar care mai apoi a devenit cea mai vândută carte a tuturor timpurilor în Iran. Cartea Cel care mă aşteaptă scrisă de Parinoush Saniee,  abordează un subiect delicat, cel al destinului femeilor din Iran.  Este un  roman curajos care spune povestea tuturor femeilor din Iran ce luptă pentru drepturile lor. Acţiunea cărţii se petrece în 1979, puţin înainte de revoluţia iraniană şi urmăreşte destinul unei femei cu trei copiii  ce este nevoită să descurce singură într-un oraş dezbinat de conflicte. Este carte despre iubire, curaj, putere, ambiţie,  dorinţa de a se descurca într-o lume în care femeile nu au niciun drept.

 Masumeh, eroina principală va reuşi să atragă cititorul încă de la primele pagini ale cărţii, şi îl va determina,  să îşi dorească,  să descopere cu fiecare pagină pe care o citeşte,  şi mai mult despre destinul ei crud . Sunt sigură că această carte vă va fascina încă de la primele pagini. De aceea, vă recomand să o căutaţi în librării.  Lectură plăcută vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

  1. NicuŞiatât spune:

    Mulţumim din suflet pentru implicare! Mulţumes şi eu pentru carte, o să o citesc cu mare interes!O să vă menţionez atunci când vom avea întâlnirea grupului cu cei care ne sponsorizează. Se va face la sfârşitul anului la Cluj. Mulţumim Încă o dată!

  2. NicuŞiatât spune:

    Bun roman, dar unde aş putea să îl găsesc şi în format electronic? Şi, îndrăznesc a te ruga ceva. Vrei să ne ajuţi în promovarea Maratonului International Cluj, voluntar? Noi, membrii beneficiari, Îţi mulţumim din suflet!
    http://maraton-cluj.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.