Aplicaţia minune

Trăiesc într-o lume în care mărturisesc că nu mă regăsesc deloc. Nu pot să mă regăsesc în această lume plină de măşti, o lume care arată mai ceva ca un bal mascat. Este o lume pe care îmi este din ce în ce mai greu să o înţeleg. Oricât de mult mă străduiesc, nu reuşesc să înţeleg de ce unii oamenii aleg să se urască în loc să se iubească, de preferă să fie pe zi ce trece mai răi şi nu mai buni.

Zi de zi sunt nevoită să asist la un spectacol al măştilor care mai de care mai impunătoare, dar mai periculoase. Zi de zi încerc să vă dincolo de aparenţe. Dar este foarte greu. Îmi doresc să vină o zi în care oamenii să devină mai buni, mai deschişi, mai sinceri. Aş vrea ca ei să vadă calea iubirii, şi nu pe cea a urii. Să vadă calea păcii, şi nu pe cea a războiului. Dar cine ştie ce va fi.

Îmi doresc ca în această lume a aplicaţilor pentru orice, să pot crea o aplicaţie care să le indice oamenilor calea spre o viaţă frumoasă împreună.  Aş vrea să pot crea o astfel de aplicaţie minune pentru mobilul cu sistem de operare Android. Cu o astfel de aplicaţie creată aş putea participa şi la concursul organizat de cei de la  Utok care sunt în căutarea geniului în aplicaţiile mobile. Concursul numit “Be Tomorrow’s App Genius”, este un concurs ce se va  desfăşura în perioada 3 martie – 26 aprilie 2015. În această perioadă participantii pot inscrie aplicaţiile şi aduna voturi ce reprezintă 40% din nota finală, un juriu specializat acordând 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant îl va avea. Fiecare aplicaţie va fi jurizată din punct de vedere al utilitaţii, al originalităţii, fezabilităţii implementării şi al storyboard-ului. Partenerul media al concursului este RegieLive.ro

Însă eu nu mă pricep să o creez, deşi tare mult mi-aş dori. Dar voi ce le aveţi cu tehnologia şi credeţi că puteţi crea o aplicaţie originală, utilă, fezabilă, vă sfătuiesc să vă înscrieţi la concurs. Aveţi astfel şansa de a câştiga mare premiu de 2000 de euro. Mult succes vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.