Primăvara hoinară în acorduri de muzică folk

Dragilor, vă place muzica folk? V-aţi dori să vă bucuraţi de o primăvară cu totul specială şi să hoinăriţi în acorduri de muzică folk? Da??????? Atunci am o veste extraordinară pentru voi. Folkistul Marius Matache porneşte începând cu 2 martie într-un turneu naţional în 11 oraşe. Aşadar,  cei care locuiţi în București, Brașov, Bistrița, Mediaș, Timișoara, Craiova, Onești, Roman, Suceava, Gura Humorului, Piatra Neamț, veţi avea şansa  să mergeţi la un concert ce vă va încălzi sufletele,  vă va face să zâmbiţi şi să uitaţi măcar pentru câteva minute de greutăţile de zi cu zi.

De aceea vă mărturisesc că vă invidiez. Vă invidiez findcă eu din păcate, nu locuiesc în niciunul din oraşele în va avea loc concertul. Dar vă îndemn pe voi să mergeţi să-l ascultaţi pe Marius şi să vă încărcaţi cu energie pozitivă. Mergând la concert veţi avea ocazia să ascultaţi, atât piese de pe albumul de debut Marius Matache – HOINAR prin Piața Matache,  cât  și piese  de pe noul material discografic la care Marius lucrează și care va apărea în partea a 2-a a acestui an.

Iată şi programul complet al turneului:

Afis-turneu-martie

Este un turneu care nu merită ratat dacă vă doriţi,  să ascultaţi muzică de foarte bună calitate. La toate concertele pe care le va susţine prin ţară, intrarea este gratuită. Fiindcă eu nu o să am cum să particip la concert, îi voi asculta minunatele piese acasă, ceea ce vă recomand şi vouă să faceţi, în caz că puteţi ajunge la concert.

Acestea fiind zise,  vă las să ascultaţi acum primul videoclip al lui Marius pe care l-a lansat oficial în februarie 2014 şi care în două săptămâni de la lansare a strâns peste 3000 de vizualizări, iar într-un an a depăşit 7500.

Cât de mult…

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.