Ordis.ro și siguranța casei tale

Te gândești mereu la siguranța casei tale? Îți dorești să știi că locuința ta este în deplină siguranță clipă de clipă? Ai căutat o soluție în acest sens, dar nu ai găsit-o încă? Dacă vrei să o găsești, îți recomand să intri pe magazinul online ordis.ro, fiindcă acolo o vei găsi.

new_logo

De îndată ce vei intra în acest magazin online, vei putea observa o gamă variată de produse special create pentru siguranța casei tale. Ordis.ro pune la dispoziția clienților săi o multitudine de produse precum dvr 4 canale, placă de captură video, cameră de supraveghere interior și exterior, accesorii supraveghere.

Îți poți  cumpăra din acest magazin camere de supraveghere dvr cu 4 canale și astfel asigura siguranța casei tale. Cu ajutorul dvr-ului cu 4 canale vei reuși să înregistrezi imaginile provenite de la 4 camere de supraveghere. Imaginile care se înregistrează  sunt stocate pe un hard disk astfel încât tu le vei putea  accesa ulterior. Dvr este un aparat al căror  caracteristici  îl fac ușor de utilizat și accesibil mai multor sisteme de operare: iMac, iOS, Windows, Android, Chrome, Safari, Firefox, IE 6/7/8/9, ect. Cu ajutorul dvr-ului vei putea   procesa și prelucra imaginea înregistrata.

dvr-4-canale-full-d1-real-time-d3004v-568Dacă intri acum pe site, ai ocazia să îți cumperi un astfel de aparat la promoție, căci trei dintre aparatele Dvr sunt în această perioadă la promoție. Cu un astfel de aparat ai șansă să vizualizezi tot ceea ce se întâmplă la locuința ta chiar și de pe telefonul mobil prin intermediul unei conexiuni stabile la internet. Îți place această soluție pe care Ordis.ro ți-o oferă? Atunci te sfătuiesc să intri pe site, să te uiți la gama variată de produse existente și să îți alegi produsul potrivit. Siguranța casei tale se află la un click distanță. Tu nu trebuie decât să faci click, să intri în magazin și să cumperi produsul dorit. Odată instalat sistemul de supraveghere nu va mai trebui să îți faci griji în privința siguranței casei tale. Spor la cumpărături îți doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.