Supreveghează-ți casa!

Trăim vremuri pe care eu personal mi-aș dori să nu le trăiesc. De ce? Pentru că în aceste vremuri nu te mai poți simți în siguranță. Vrei nu vrei,  trăiești cu o teama față de ceilalți. Iar atunci când  pleci în deplasare, în loc să te relaxezi, te gândești mereu la casa ta. Ți-e teama ca nu cumva cât ești plecat, cineva să intre prin efracție în casă,  și să te lase fără lucrurile pentru care ai trudit zi de zi.

Încerci să găsești o soluție care să te ajute să scapi de teama aceasta permanentă, dar nu găsești. Nu îți fă probleme, căci doar știi că  aproape orice problemă, are o soluție, iar soluția în acest caz, se numește Ordis. Cine este Ordis?

new_logo

Este magazinul online care se gândește la siguranța casei tale, a mele, a tuturor, și din acest motiv ne pune la dispoziție,  diferite kituri de supraveghere a locuinței. De aici ne putem cumpăra un sistem de supraveghere pentru casă.

Odată ce ne-am cumpărat și montat un kit de supraveghere cu 4 camere, de exemplu,  putem pleca oricând de acasă liniștiți. Casa noastră va fi în siguranță. Datorită unui astfel de kit special creat pentru interior, locuința noastră va fi în permanență monitorizată. Camerele cu care este prevăzut kitul,  pot fi amplasate acolo unde ne dorim. Camerele le putem folosi pentru vizualizare directă, live, de pe computer-ul personal sau chiar și de pe telefonul mobil. Acest lucru  este posibil datorită suportului pentru diverse sisteme de  operare specifice telefoanelor mobile: Symbian, Windows mobile, Blackberry, iPhone, Android. Rezoluția camerelor este de 420 de linii TV. Inregistrarile pot fi salvate pe USB sau pe rețea.

kit-interior-k8024-dvi-cu-4-camere-420-tvl-7341

Magazinul online Ordis ne dă șansa să scăpăm de teama permanentă care,  niciodată nu ne lasă,  să ne relaxăm atunci când plecăm în deplasare. De aceea,  îți recomand,  să intri pe ordis.ro,  și să îți faci comandă de un sistem de supraveghere performant pentru siguranța casei tale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.