Lipiți cu spor cu abandă adezivă de la Pin.ro!

Lucrați în domeniul publicitar? Vă ocupați de organizarea de expoziții, de conferințe și diverse alte evenimente? Aveți nevoie de materiale, idei, soluții și echipamente care, să vă ajute să vă desfășurați activitatea în cele mai bune condiții? Atunci vă sfătuiesc să apelați la cei de la Pin Grup pentru a vă oferi tot ceea ce vă trebuie.

Untitled

Cine sunt cei de la Pin Grup? Sunt importatorii și distribuitorii de materiale și echipamente pentru industria publicitară din România. În prezent oferă o gamă largă de produse specifice acestei industrii. Dacă intrați pe site-ul lor, pin.ro, veți descoperi produse precum, folii autocolante, bandă adezivă, folii reflectorizante, folii termotransfer, diverse echipamente, piese de schimb și consumabile.

 Benzile dublu adezive de exemplu, pe care  cei de la Pin  Grup le comercializează, le puteți folosi la montarea profilelor de plastic, pieselor de cauciuc, standurilor expoziţionale, mochetelor. Benzile duble adezive industriale le puteți folosi montarea diverselor structuri uşoare, a posterelor, foliilor imprimate.

resize (1)

Indiferent de ceea ce veți avea de lipit, aici veți găsi o gamă variată de benzi de lipit. Cu benzile pe care le veți achiziționa de la această firmă, veți lipi ușor și cu spor, deoarece acestea sunt special create pentru diferite tipuri de suprafețe. Veți descoperi  benzi care   aderă foarte bine pe textile, lemn, spume impregnate, polietilenă celulară, PVC și alte suprafețe dure. Veți descoperi și  benzi cu care veți putea fixa ușor  suporturi precum semne, display-uri, ornamente și profile dar și spume închise celular.

resize

Pentru a afla mai multe despre tipurile de benzi pe care le puteți achiziționa și la ce le puteți utiliza, vă recomand să intrați pe site. De asemenea, dacă doriți să aflați informații suplimentare despre acestea sau despre alte produse care v-au atras atenția, vă sfătuiesc să îi contactați pe reprezentații firmei. Aceștia vă vor oferi toate informațiile necesare despre produsele de care aveți nevoie! Mult spor în activitatea voastră vă doresc!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.