Tom și Jerry, vechii prieteni ai familiei mele

Vârsta îmi spune zi de zi că eu deja nu mai sunt copil, dar eu țin  mereu să o contrazic. Adică cum nu mai sunt copil? Contează oare că timpul trece, viața se scurge, tinerețea se duce și ea și treptat vine bătrânețea? Nu contează. De ce nu contează? Fiindcă în suflet eu mă simt copil. Sunt un copil care împreună cu familia sa,  ori de câte ori are ocazia, adoră să urmărească la televizor aventurile vechilor prieteni Tom și Jerry.

Tom-And-Jerry-Picture

Ei, vechii prieteni ai familiei mele,  au reușit întotdeauna să ne aducă zâmbetul pe buze, și astfel să ne bucurăm de fiecare clipă care ne este dăruită. De aceea oricând ei apar la televizor, suntem cu ochii pe ei, pregătiți pentru o nouă aventură.

4670-330983-tom

Și tare norocoși suntem că acum îi putea urmări la postul TV de desene animate Boomerang, un post ce le oferă tuturor copiilor, mai mici sau mai mari, posibilitatea să zâmbească și să se bucure de cele mai frumoase clipe alături de familie. 

Untitled

Zi de zi, datorită acestui post de Tv minunat, toți copiii indiferent de vârstă,  pot viziona desenele lor animate preferate precum, Inspector Gadget, Patrula Junglei în acțiune, Tom și Jerry,  Scooby-Doo, unde ești tu?, Looney Tunes: „Micii poznași” şi Baby Looney Tunes,  Garfield Show,  Orășelul leneș,  Pantera Roz și prietenii, Animaniacii, Krypto, câinele erou.

Copilul din mine rămâne însă fidel simpaticilor săi prieteni Tom și Jerry, deoarece ei sunt cei care reușesc de fiecare dată, să îl facă, să se petreacă momente minunate alături de familia sa.

Copilul din mine vă sfătuiește dragi iubitori de desene animate, indiferent de vârstă,  să vă uitați la Boomerang TV  la aventurile vechilor mei prieteni sau la  desenele animate preferate, împreună cu  întreaga familie.  De ce? Fiindcă vă asigur că uitându-vă,  veți avea șansa să petreceți momente unice alături de cei dragi vouă,  momente care vor rămâne mereu întipărite în sufletul vostru.

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. RaduThor spune:

    🙂 Dar despre „Chip and Dale” ce spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.