Fii tare ca o stâncă!

poza-stanca-dochia

Stânca Dochiei

Există în viaţă foarte multe principii după care fiecare dintre noi se ghidează. Însă primul principiu  după care ar trebui să ne ghidăm toţi este cred  cel despre care ne vorbeşte Marie Curie:

Primul principiu în viaţă: să nu te dai bătut în faţa oamenilor sau a întâmplărilor.

Zi de zi, viaţa ne supune la multe, uneori mai bune, alteori mai rele. Ne scoate în cale tot felul de oameni. Dar indiferent de ceea tot ceea ce trăim, de întâmplările prin care trecem, de oamenii care ne este dat să îi cunoaştem la un moment dat în viaţă, nu trebuie niciodată să ne dăm bătuţi. Viaţa este o luptă continuă pe care trebuie să o ducem până la capăt. Fie că ne luptăm cu noi înşine, fie că ne luptăm cu ceilalţi, noi trebuie să dăm dovadă de multă putere şi forţă. Trebuie să ne demonstrăm nouă înşine că indiferent de ceea ce ni se întâmplă,  noi suntem capabili să mergem mai departe.

Nu contează cum mergem mai departe,  important e să mergem. Important este să  nu ne dam bătuţi nici în faţa oamenilor, nici în faţa întâmplărilor din viaţa de zi cu zi. Trebuie să  încercăm pe cât pe posibil să fim tari ca o stâncă şi să luăm tot ceea ce ni se întâmplă ca o lecţie din care să mai învăţăm ceva. Fiecare zi care ni se oferă, fiecare întâmplare, fiecare om ce ne iese în cale nu reprezintă altceva decât o lecţie pentru ca noi să învăţăm să devenim cu fiecare zi care trece şi mai puternici şi mai bine pregătiţi pentru a face faţă acestei lupte care se numeşte viaţă.

Aşadar, niciodată, niciodată, niciodată nu vă daţi bătuţi orice ar fi!

Sursă poză: infopensiuni.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.