Dermatocosmeticele, soluţia pentru pielea ta

Te confrunţi cu probleme dermatologice? Îţi doreşti  să scapi cât mai repede de ele pentru a te putea bucura în final de o piele sănătoasă?  Cauţi o soluţie, dar încă nu ai găsit-o? Ţi-o spun eu. Dermatocosmeticile de la Vectem sunt soluţia terapeutică pentru pielea ta.

UntitledProdusele dermatocosmetice de la Vectem, sunt produse special create pentru  îngrijirea pielii, părului, dinţilor, mâinilor, picioarelor, corpului sau pielii bebeluşilor. Fie că suferi de psoriazis, dermatită, bătături, vergeturi, Vectem are soluţia pentru rezolvarea problemelor pielii tale. Printre produsele din gama PON-EMO, TRACTOPON, XHEKEN, VECTORIDENT PROTESUD, EMOCOLD sau MAHIOU, îl vei găsi cu siguranţă pe cel care te va ajuta să te bucuri în final de o piele sănătoasă.

Dacă ai o piele sensibilă, delicată sau alergică la săpunurile pe care le găseşti în supermaketuri, îţi recomand să mergi la farmacie şi să cumperi gelul de duş şi şampon din gama PON Emo.

Pon-emo-colagen-2501-360x294

Acesta este un produs cu colagen şi lipoproteine creat pentru utilizare zilnică cu scopul de a proteja pielea sensibilă, delicată, alergică la săpunurile obişnuite. Ca şampon Pon Emo colagen întăreşte rădăcina firului de păr şi este adaptat pentru părul normal şi uscat.

De asemenea, dacă vrei să îţi îngrijeşti pielea uscată, deshidratată, aspră, îngroşată, îţi  recomand să începi să foloseşti cremele din gama TRACTOPON. Sunt creme cu uree ce conţin vitamina F şi lanolină şi care au efect emolient, hidratant. Datorită acţiunii  keratolitice, antipruriginoase reprezintă o armă puternică  în lupta cu psoriazisul, eczemele sau  micozele.

tractopon-crema-cu-uree-30-la-suta-prezentare-360x294

Afecţiunile dermatologice au reprezentat întotdeauna o preocupare pentru noi toţi. Şi niciodată nu am câştigat lupta împotriva acestor afecţiuni. A venit însă timpul să o câştigăm, deoarece avem cu ce. Produsele Vectem ne stau la dispoziţie în toate reţele de farmacii din ţară. Cu ajutorul lor,  afecţiunile dermatologice nu vor mai reprezenta o problemă nici pentru mine, nici pentru tine. Nu vor mai fi o problemă pentru nimeni.

Produsele de la Vectem vor fi însă mereu soluţia terapeutică pentru pielea mea şi a ta şi a tututor!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.